fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

... " Szándékosan változtatták meg a Donyecktől 80 kilométerre, mintegy 10 kilométer magasságban lelőtt maláj utasszállító gép repülési útvonalát. Az alábbi képek a járat repülési útvonalát mutatják az utóbbi négy napban. Az első két nap repülési útvonalától 16-án letér a gép Donyeck irányába. Másnap, 17-én az előző nap sikere láttán még északabbra tolták ki a repülési útvonalat, hogy a NATO felderítő eszközei még közelebb repüljenek el a Luganszki Népi Köztársasághoz. Egy civil járatot használtak katonai felderítésre, emiatt vesztette életét a malajziai légitársaság gépének több mint 300 utasa. ... "MINDEN UTASSZÁLLÍTÓ GÉP EDDIG IS, KORÁBBAN IS FEL VOLT SZERELVE TITKOSSZOLGÁLATI MEGFIGYELŐ TECHNOLÓGIÁKKAL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY A TITKOSSZOLGÁLATOK ALACSONYABB SZINTJEI ( IS ) HOZZÁFÉRJENEK ALACSONYABB SZINTŰ, MINŐSÉGŰ LÉGI FELVÉTELEKHEZ A REPÜLŐGÉPEKRE TELEPÍTETT MEGFIGYELŐ ESZKÖZÖK ÁLTAL!
A TITKOSSZOLGÁLATOK MAGASABB SZINTJEI, NEVÉN NEVEZVE ŐKET,

( USA titkosszolgálatai CIA, FBI, NSA, NASA) >>> illetve az OROSZ FÖDERÁCIÓ titkosszolgálatai KGB - FSZB továbbá a KÍNAI NÉPKÖZTÁRSASÁG titkosszolgálatai, NAGY BRITANNIA - M-15 ... a FRANCIA titkosszolgálatok, JAPÁN titkosszolgálatai, IZRAEL katonai titkosszolgálatai MOSSAD ...... stb .... stb .... stb ...

A titkosszolgálatok magasabb szintjei számára NEM SZÜKSÉGES olyan kezdetleges primitív technológiák használata, mint a polgári repülőgépekre felszerelt, telepített kamera rendszerek, és egyéb megfigyelő eszközök ...

A legmagasabb szintű titkosszolgálatok MŰHOLD TECHNOLÓGIA alkalmazásba vételével dolgoznak! A KATONAI MŰHOLD RENDSZEREK totális megfigyelés alatt tartják az egész FÖLD bolygó felszínét, és a felszín alatti OBJEKTUMOKAT, BUNKEREKET, ÉPÜLETEKET is ... továbbá minden épületet átvilágítanak, ÓCEÁNOK, TENGEREK mélyét ( is ) totálisan megfigyelik, letapogatják!!!

A Malaysia Airlines polgári utasszállító gép 2014. 07. 17. napján történt megsemmisítéséről már jóval korábban MINDEN VEZETŐ TITKOSSZOLGÁLAT TUDOTT! Így felelősség terheli őket ezért! Felelősségre kell vonni az összes nagyhatalom államvezetőjét BŰNSZERVEZETBEN, BŰNSZÖVETSÉGBEN ELKÖVETETT NÉPIRTÁS, TERRORCSELEKMÉNY miatt!
( ezt majd az ÚR JÉZUS KRISZTUS fogja megtenni, elszámoltatni őket )

TOTÁLIS A TITKOSSZOLGÁLATI KONTROLL, és a TITKOSSZOLGÁLATI NÉPIRTÁS - TERRORIZMUS!!!

Egy ilyen terrorcselekménynek nagyon komoly háttér okai vannak, napjainkban a legfőbb OK - OKOZATI összefüggés egy ilyen terrorcselekményben az, hogy NEMZETEK KÖZÖTT KONFLIKTUSOKAT SZÍTSANAK, és így HÁBORÚT ROBBANTSANAK KI, AMELYBE MINÉL TÖBB ORSZÁGOT, NEMZETET, NÉPET BEVONNAK!
A 3. világháború előkészületei folynak, a HARMADIK VILÁGHÁBORÚ KIROBBANTÁSÁN FÁRADOZNAK!

 

Egy ilyen polgári utasszállító gép KATONAI megsemmisítése " ürügyet szolgáltat " arra, hogy több nemzetet bevonjanak a KONFLIKTUSBA, és KATONAI SZEREPVÁLLALÁSRA késztessék ... kényszerítsék!!!

A SZABADKŐMŰVES - ILLUMINÁTUS - SÁTÁNISTÁKNAK nem számít az emberélet, egyedül az számít nekik, hogy a HARMADIK VILÁGHÁBORÚ KIROBBANJON, és a világháború után az ÚJ VILÁGRENDET ( NEW WORLD ORDER ) be legyen iktatva!

Az emberiség 90 % százaléka el legyen pusztítva a Föld bolygón, és a maradék 5 ....10 % életben hagyott TOTÁLIS RABSZOLGASÁGBAN éljen VERI CHIP - pel a testében!

A Malaysia Airlines polgári utasszállító HOLLANDIA - MALAYSIA közötti járatának 2014. 07. 17. napján történt megsemmisítése KATONAI projekt volt!

MINDEN BIZONYÍTÉK MEGVAN ERRE, A KATONAI MŰHOLD RENDSZEREK MINDEN RÖGZÍTETTEK VIDEÓ FELVÉTELEKEN, MÉG AZT IS AMI A REPÜLŐGÉP BELSEJÉBEN TÖRTÉNT! Minden megvan, minden!!! Az utasszállító gépben történt összes cselekmény, a repülőgép összes MŰSZAKI PARAMÉTERE melyet az egész repülési útvonal alatt produkált.
MINDEN MEGVAN .... a MŰHOLD VIDEÓ FELVÉTELEK felvették, rögzítették, tárolták KITÖRÖLHETETLENÜL azt is, hogy a Malaysia Airlines polgári utasszállító gép környezetében 10-ezer méteres magasságban mi történt, VOLT-E ott másik repülőgép, esetleg KATONAI CSAPÁSMÉRŐ REPÜLŐGÉP .... ha pedig volt, akkor honnan szállt fel az a katonai vadászgép, mikor szállt fel ... ki volt a pilóta, ki - kik adták ki a parancsot a felszállásra, honnan érkezett a parancs, ki - kik voltak a parancs értelmi szerzői .... MINDEN MEGVAN ....

Az egész LÉGTÉR, a bolygó teljes légtere MŰHOLD MEGFIGYELÉS ALATT VAN ... TOTÁLIS LÉGTÉR CELLA MEGFIGYELÉS VAN!!!

Pontos adatok, információk vannak mindenről, és ezeket a MŰHOLD RENDSZEREK TÁROLTÁK, soha semmilyen körülmények között sem lehet ezeket megsemmisíteni !!!

Nevén nevezve a KÖZVETLEN ELKÖVETŐKET ebben a a terrorcselekményben.:

- UKRÁN KATONAI TITKOSSZOLGÁLAT, UKRÁN KORMÁNY
- USA és IZRAEL titkosszolgálatai, kormányai
- Európai Unió kormányainak legfelsőbb szintje
- NATO - ANTANT katonai terrorszervezett FELSŐ VEZETÉSE, VEZÉRKARI TISZTJEI-katona terrorista vezetői
- OROSZ FÖDERÁCIÓ titkosszolgálatai, és teljes vezérkara
- Malaysia állam titkosszolgálatai és katonai vezérkara
- HOLLANDIA katonai titkosszolgálatai , és katonai felső vezérkara!!!

SOHA EL NEM ÉVÜLŐ BŰNTETT VOLT EZ A TERRORCSELEKMÉNY! Emberiség ellenes bűntett, amely semmilyen körülmények között sem évül el!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!