fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Cserdi cigány polgármestere minden tiszteletet megérdemel!

Nem hisz a pozitív diszkriminációban!

 


A szektatévén is bemutatkozott a cigány származású Bogdán László, a Baranya megyei Cserdi község polgármestere. A derék embernek yolc év alatt sikerült felvirágoztatnia a többségében cigányok lakta települést, úgy, hogy munkára ösztönözte az embereket. Korábban évente hatszáz bűncselekmény volt helyben és a környező településeken, ez az út pedig nyilvánvalóan nem volt járható.Mint mondta, nincs más választásuk, a cigányokat szembesíteni kell azzal, amit tesznek. Korábban évente hatszáz bűncselekmény volt helyben és a környező településeken, ez az út pedig nyilvánvalóan nem volt járható. „A börtönökben van körülbelül húszezer férőhely, ennek a 70 százaléka cigány. Miért gondoljuk, hogy nem jogos az a felvetés, amikor azt mondjuk, hogy van cigánybűnözés?” – fogalmazott a ma már intenzív közösségi mezőgazdálkodással és biogazdálkodással is büszkélkedő település cigány vezetője, aki a munkát és a tanulást tartja a legfontosabbnak. Bogdán azt is elmondta, a település a roma stratégiai programból egy forint támogatást nem kapott, de a polgármester nem hisz a pozitív diszkriminációban, ezért nem is várnak több támogatást, mint amennyit más települések kapnak.

Hunhír.info


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!