fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

A Vereniging MARTIJN nevű holland pedofilszervezet Emberi Jogok Európai Bíróságához fordulna, mivel tavaly működésüket betiltotta a holland legfelsőbb bíróság – írja az Independent. A szervezet a felnőttek és gyerekek közötti szexuális kapcsolat jogi és társadalmi elfogadtatásáért küzd.

Betiltották tavaly az 1982 óta létező holland pedofilszervezetet, most az Emberi Jogok Európai Bíróságáig mennének vélt igazukért. A Vereniging MARTIJN nevű szervezet szeretné mind jogilag, mind társadalmilag elfogadtatni a felnőttek és gyerekek közötti szexuális kapcsolatot. A holland legfelsőbb bíróság tavaly áprilisban a közrendre károsnak és a gyermekekre veszélyesnek találta a szervezet működését.

A szervezet ügyvédje szerint a bíróság döntése a szólás szabadságát korlátozza. A társaság korábban pedofíliáról szóló negyedévente megjelenő lapot is kiadott, melyben például lefektették a kiskorúakkal folytatott kapcsolat szabályait: erről a szülőknek mindig tudniuk kell és a gyermek teljes beleegyezésével kell történnie. A társaság szerint egy ilyen kapcsolat nem okoz hosszú távú károkat a gyermekekben.

forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!