fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Őszentsége szerint Európa nem tud elviselni ekkora terhet. Most megtudhatod, mit javasol.

Az idén 80 éves vallási vezető, a 14. Dalai Láma szerint a menekülteknek a Közel-Keleten kellene keresniük a boldogulásukat, Európa ugyanis képtelen minden ide tartó embernek otthont adni.

A Dalai Lámát nem lehet részvétlenséggel vádolni, hiszen évtizedek óta száműzetésben él, élete legnagyobb részét "menekültként élte le". 1959-ben,  tibeti ellenállási mozgalom összeomlása után kényszerült Indiába menekülni, azóta sem térhetett vissza egykori székhelyére, Tibetbe. 

A tibeti buddhisták vezetője méltatta Németországot, amiért számtalan szíriai előtt nyitotta meg kapuit, hangsúlyozta azonban, hogy ez a lépés nem jelent hosszú távú megoldást.

"Nem ártana elgondolkodni azon, hogy Európa befogadóképessége véges" - nyilatkozta Oxfordban egy konferencián. "Először is véget kell vetni a gyilkolásnak Szíriában és más érintett területeken, hogy az ott élőknek ne kelljen elhagyniuk otthonaikat. És ha lehetséges, mindezt párbeszéd útján, és nem erőszak alkalmazásával. Az erőszak soha, semmire nem lehet jó válasz".

"Nagyra értékelem az európai országok befogadó gesztusait" - mondta a 80 éves szellemi vezető -, "ám hosszú távon mindenképp az az üdvözítő megoldás, ha békét és fejlődést hozunk azokba a muzulmán országokba, ahol most még háború dúl."

A dalai láma arról is beszélt, hogy talán ő lesz az utolsó, aki ezt a címet birtokolja. Viccesen meg is jegyezte, hogy a kommunista kínai kormány jobban aggódik a láma reinkarnációjával kapcsolatban, mint ő maga.

Ha tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Hegel 2015-10-26 21:30
Tenzin Gyatco A Tibeti Lámának tökéletesen igaza van látom ott van mellette M'cain nyugodtan személyesen mondhatja neki hogyha már szétbombázták az arab országokat meg felbujtották ukrajnával eggyütt akkor ugyan annyi pénzt áldozhatnak az ujjáépitésre mint amennyit a fegyverekre elszórtak!
És akkor a migránsok hazafelé vehetik az utjukat ujjáépitésnél rengeteg munkahelyük lesz ahogy látom Aleppó városát, mint Drezda a 2vh alatt meg Budapest szintén. A migránsoknak eszükbe sem jut mennyit dolgoztunk a városainkért és ugyan ugy kihasználnak a nyugati államok minket is..tehát nem tudunk többett adni hiába követelőznek! Mert követelőznek! Szemetelnek és figyelembe sem veszik hogy alkalmazkodjana k a helyzethez. Ezért ők maguk is tehetnek arról hogy idegenül fogadjuk őket. Az ahogy a nőkkel gyerekekkel bánnak a férfiak elképesztően alacsony szinvonalu lelkekről ad tanuságot.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!