fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Az Iszlám Állam terrorszervezet megsemmisítését ígérte Barack Obama amerikai elnök vasárnap este a washingtoni Fehér Házból közvetített beszédében, ezzel szemben az amerikai légierő a szíriai hadsereg állásait bombázta Deir Ezzourban.

Az Eufrátesz mentén lévő várost az Iszlám Állam két éve foglalta el a folyó bal partjánál lévő kerületeket és katonai támaszpontot viszont megőrizte a Szíriai Arab Hadsereg.

Issam Zahr Al-Din tábornok által vezetet csapat annak ellenére sikeresen megvédte Deir Ezzour város nyugati felét, hogy az Iszlám Állam teljesen körbezárta.

A kormányerők legközelebbi állásai több száz kilométerre vannak. Az utánpótlást a szíriai légierő biztosítja a Deir Ezzourban harcoló katonáknak.

 

syria war maps 
    

Az Egyesült Államok légiereje az Iszlám Állam terrorszervezet által körbezárt Szíriai Arab Hadsereg állásait bombázta.

Az Egyesült Államok vezette nemzetközi koalíció épp a Deir Ezzourban körbezárt szíriai kormányerők ellen intézett légicsapást.

A SANA hírügynökség információja szerint az egyik támadás az Ayash településhez közel lévő Saika szíriai katonai tábor ellen irányult, amiben négy katona halt meg. a másik légicsapás Deir Ezzour várost érintette ott egy nő és két gyermeke vesztette életét.

A Deir Ezzourban állomásozó szíriai katonáknak fő feladata, hogy akadályozza az Iszlám Állam olajkitermelését a szíriai olajmezőkből.  A város stratégiai helyen van, mivel az Iszlám Állam fővárosának számító szíriai Rakka várost Irakkal összekötő országút között fekszik.

Barack Obama amerikai elnök a Fehérházban mondott beszédében kiemelte, hogy az Egyesült Államok megfogja semmisíteni az Iszlám Államot. Washington mégis a Szíriai Arab Hadsereg állásait támadta.

Orientalista.hu – Sinoda


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!