fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

mosquée marie syrie photo Agence SYRIEN SANA facebook 2_0

 

Nyugat-Szíriában a tengerparti Tartusz városban múlthét szombaton avatták fel Jézus urunk édesanyáról elnevezett muszlim mecsetet. – adta hírül a SANA szíriai hírügynökség.

Allah mecsetét az építi aki hiszik Allahban és a feltámadásban. Épül Dr. Bashar Al-Assad elnök úr korszakában. Dr. Mohamed Abd Al-Sattar Al-Sayed vallásügy miniszter nyitotta meg a Mária Asszony mecsetet. Az építkezést Al-KAbtan Mustafa Abd Al-razzak Yamek és családja finanszírozta. – áll a mecset falára feltett márvány táblán.

Dr. Mohamed Abd Al-Sattar Al-Sayed vallásügyi miniszter szerint „Az arab és iszlám világban ez az első olyan muszlim mecset amit Szűz Máriáról, Jézus urunk édesanyáról neveztek el. A mecset elnevezésével üzenni akartunk a világnak hogy áldás, szeretet, kegyelem és testvériség legyen a földön. Mindannyian az egy Istenben hiszünk, csak különböző utakon közeledünk hozzá. Fontos, hogy megnyissunk szívünket és lelkünket, hogy befogadjuk a béke üzenetét.”

A mecset bejáratának fölé Szűz Mária neve szerepel, a márvánnyal burkolt falakra az Allah nevét vésték, a kupolát kívülről arany lemezekkel borították.

A muszlim mecset építését Al-Kabtan Mustafa Abd Al-Razak Yamek és családja fínanszírozta.

forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!