fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Nem véletlen, hogy Oslo most a "szélsőségesek kereszttüzébe került".

Július 19-én kedden Oslóban találkozott Mahmud Abbász - és Jonas Gahr Støre, a norvég külügyminiszter. Støre akkor kijelentette, Norvégia elismeri és a későbbiekben is támogatni fogja a palesztin államot, mert a független palesztin állam nem veszélyezteti a Közel-Kelet békéjét, és a tárgyalásokat folytatni fogják az ENSZ szavazás eredményétől függetlenül is.

Azóta beindult a gépezet: a teljes európai média muszlim szélsőségeseket teszi felelőssé a pokolgépes merényletekért és a 80 halálos áldozattal járó lövöldözésért, ugyanis vezető norvég politikusok támogatják a palesztin államot, és emiatt valaki a lakosság "az arab terroristáktól" való félelmével rá akarja venni a norvég vezetést, hogy ne tegyék.

Vagyis az elkövetőt sokkal inkább a Mossad környékén kell keresni, ugyanis a zsidó titkosszolgálat a történtek kivitelezésében a leginkább érdekelt szerv.

Az európai médiában kiteljesedő propaganda igen figyelemreméltó. Egyrészt a robbantásos eset kapcsán. Tele vannak a hírek autóba rejtett bombákkal kapcsolatos információkkal. Érdemes megnézni a robbanások után készült képeket, ugyanis a kiégett hatodik emelet egyáltalán nem autóba rejtett bombáról árulkodik. Hacsak nem valaki a kormányépület hatodik emeletén az irodában parkolt azzal az autóval. A médiapropaganda jelenleg arra irányul, hogy a "szélsőségesek" irányába terelje a közvéleményt, miközben a robbantásokat egyértelműen valaki olyan követte el, aki egyszerre több kormányépület több osztályának több emeletére tudott bombát telepíteni, és az autóba rejtett bombák mellett valakinek hozzáférése volt a célszemély saját irodájához is. A robbantásokat egyetlen szélsőséges szervezet sem vállalta magára.

A norvég kormány egyes tagjai nyilván tisztában vannak vele, hogy a palesztin állam elismerése miatti cionista megtorló akció történt, de a történtek után részükről ez nem kap nyilvánosságot. Arról nem is beszélve, hogy ha csak egy szóval is mondanák, azonnal "náci" lenne a teljes norvég kormány, és kormányellenes tüntetések kezdődnének Norvégiában, ugyanis a Mossad minden lehetséges eszközt felhasznál arra, hogy semmilyen hivatalos szerv ne ismerje el a palesztin államot.

A másik a rendőrnek öltözött magányos lövöldöző esete. Az illető egy baloldali tábor kellős közepén lövöldözött, amit - ha a norvég kormány egy szót is szól a cionista terrorakció miatt - azonnal fel lehet használni hitelesítésre, mondván, hogy: "ez a társadalmi következménye az efféle hozzáállásnak". Az elkövető állítólag jobboldali extrémistának vallotta magát. Csakhogy egyetlen jobboldali sem vallja magát extrémistának, mivel az extrémizmus egy a szabadkőművesek által kitalált fogalom a jobboldali szervezetek megbélyegzésére. Mivel eléggé zavaros az illető háttere, nem vonhatunk le biztos következtetéseket a motivációit illetően, mindenesetre az elfogott személy jó alanynak minősült, akit a cionisták felhasználhatnak saját céljaikra. Különben sem hiszünk a magányos őrült elkövető legendájában, akinek mindent a nyakába lehet varrni...

'Szélsőjobbos' vakoló?

Lehetséges következmények: Norvégiában, de lehet hogy egész Európában a szélsőségesek - extrémisták - terrorszervezetté nyilvánítása, és az ellenük való fellépés, valamint újabb terror-ellenes, 'demokratikus' szabadságjogokat korlátozó intézkedések bevezetése.

Annyira kilóg a lóláb, hogy csak a vak nem látja. Csakhogy már nem megy ez nekik annyira, mint 2001. szeptember 11-én – látszik, hogy kapkodnak, mert fogy az idejük, és rendre hiba csúszik a műveleteikbe.

Forrás: http://jovonk.info/2011/07/23/norveg-kormany-merenyletek-sorozatat-kapta-palesztina-elismereseert 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!