fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Eddig Posta Imre honlapja itt volt elérhető:

http://www.postaimre.tk/

Azonban pár napja ezen a címen egy róla szóló lejárató oldal jön be. Gusztustalan, és elmebeteges stílusa, ennek a honlapnak árulkodik arról, hogy milyen lelkisérült emberek is azok, akik a magyarság tönkretételén munkálkodnak. Szokták mondani, hogy az ilyeneket, csak szánni lehet. A világnak törvényei majd gondoskodnak arról, hogy amit adtak, azt is kapják vissza!. Isten Áldja őket, hogy betegségeikből minél előbb ki tudjanak gyógyulni, és normális emberként tudjanak élni a Földön!

Kérd hangosan!

Kérem az Istent Jézus Krisztus nevében, hogy az Ő akarata teljesedjen ki mindazon személyek, csoportok, érdekkörök életére, munkásságára, és általuk kiváltott hatásokra, akik a magyarság, és Magyarország ellen tevékenykednek!

Úgylegyen! Úgylegyen! Úgylegyen!

Imádkozzatok esténként a magyarságért, és Magyarországért!

Jelenleg pedig, Posta Imre lapját itt érheted el, ezen a címen:

http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.phpTe is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # bence 2011-08-15 16:26
le lett véve a 2. link is :/
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Farkas Gyula 2011-08-15 17:50
Már nem elérhető :-x
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-08-15 18:50
Na most próbáljátok meg. Most már jó, csak a linkelés a honlapba beágyazva nem sikerült elsőre. Köszi az észrevételeket!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!