fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

A "magyar" pofátlanság határtalansága!
Végre megint elsők vagyunk, valamiben. Nem baj ha nem jó, de legalább elsők. Elsők a nagyot mondásban, a ci(o)nizmusban, a határtalan pofátlanságban. Ez már szinte művészi szint.

A közszolgálati televízióban 2011.09.15-én fő műsoridőben, nem kevés rendelkezésre álló időben Mesterházy Attila megmondja a tutit, illetve javasolja. Nem másnak, magának a kormánynak. Többek között azt, hogy a kormány vezesse be a magáncsőd intézményét. Pont. Értik? Értitek?-és nem szakadt le sem az ég, sem a mennyezet.

A Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete már három évvel ezelőtt, az akkori MSZP-SZDSZ kormánynak, miniszterelnöknek, köztársasági elnöknek, az ellenzéki fidesznek, személyesen Orbán Viktornak megküldte azon felhívását, kérelmét, hogy soron kívül tűzzék napirendre a magáncsőd intézményéről szóló tárgyalásokat. Ez idő alatt jó néhány családot, jó néhány életet lehetett volna ezzel megmenteni. De azóta már tudjuk, hogy mindenki annyit ér, amennyije van. Lázár megmondta, hiszen Ő tudja. Hiszen valahová csak eltűnt a nemzet vagyona, nemdebár?
Tisztelt Mesterházy úr, amikor kormányon voltak miért nem vezették be a magáncsőd intézményét? Akkor most nem kellene kilincselni, de mit is beszélek én? Kilincselni? Inkább tetszelegni mint a nép érdekét szolgáló ellenzék. Mesterházy úr amikor mindezt megtehették volna akkor mással voltak elfoglalva, Sukorókkal, panamákkal. De most emberükre akadtak, jön a Viktor és rács mögé juttatja a kardlapoztató vezírt és lehet, hogy a sleppjét is. Na ez lesz ám a muri, sok cirkusszal, de annál kevesebb kenyérrel.

Meglátjuk ha megérjük. Reméljük meg és azt is reméljük, hogy az egyre érettebb és tisztábban látó nemzet majd rács mögé juttatja a fülkeforradalom összes képmutató hazaárulóját is.

Ez már háború, háború a nemzet ellen! Nem most kezdődött és nem is most fog véget érni.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
-1 # scout 2011-10-09 05:04
Utálom a komcsikat ,de azért legyünk már kicsit realisták.1998-2002-ig ZSIDESZ kormány volt hatalmon.Orbán Viktor és a sleppje is ,arogánsan és pofátlanul rabolta ki az országot.Semmivel sem voltak jobbak a vörösöknél.Most,hogy üres a kassza ,nincs mit ellopni most a "hazamegmentő"képét lehet eladni a Magyaroknak.Senkit sem engednék a parlament közelébe aki az utóbbi 20 éveben képviselőként,e llenzékként vagy kormányzó pártként a hatalom közelében volt.Orbán Viktor és pártja minden privatizácós szétlopásra rábólintott és így lett ez a csoró egyetemista és családja 5 év alatt többszörös milliomos.
Egy forradalalomban az első 100 vezetőt rögtön falhoz állítják....Amúgy meg a Böszme sem fog börtönbe kerülni mert ez csak színjáték a népnek semmi más!A kardlapozásról meg csak annyit,hogy nézzél meg egy tömegoszlatást külföldön,hogy zajlik.Kicsit keményebben.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # rozsomák 2011-10-09 05:25
Minden párt hazaáruló,tolva j és a zsidók bábja.
Új Nemzeti erő kell,új alapokkal keresztényi eszmeiséggel.
A kardlapozásról meg csak annyit "Aki fegyvert fog fegyver által vész el!"Azok az igaz Magyar emberek akik ott voltak tudták mit vállalnak.Én ott voltam a Zsinagóga előtt 2006.októberében.
Tudtuk mire számíthatunk.Mi nem panaszkodunk,si ránkozunk.Ezt csak a pártok teszik most akik a nevünkben kisajátítják az akkori eseményeket,ped ig közben mindegyik kényelmes fotelból nézte az akkor történteket.
5 évig éltem Az ottani rendőrök ennél keményebben lépnek fel és viperával!Az egész akkor történteket most a zsidók által támogatott pártok kisajátítják maguknak és még az akkor történteket is ellopják tőlünk. :sad: Most utólag mindenki forradalmár lett mint 1956-ban.Ez az igazi gyalázat!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!