fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Kecskére bízni a káposztát okos dolog-e? Vagy rablóból lesz a legjobb pandúr?Legalább volt lehetőségük megfigyelni, hogy mik a rendőrség gyenge pontjai, amit ki tudnak majd használni a következő bűncselekmény során.

Azonban az igazi probléma nem a cigánysággal van, hanem azzal a zsidó maffiával, aki támogatja a bűnözői életmód fenntartását, valamint a káros intézkedések meghozatalát, amelyekkel mind a cigányság, mind pedig a magyarság közötti ellentéteket elmélyítik.

Nyílt napon ismerkedhettek roma fiatalok a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) és más rendvédelmi szervek munkájával, valamint a felvételi követelményekkel hétfőn a rendőrség budapesti igazgatási központjában.
A Fővárosi Cigány Önkormányzat és a BRFK bűnmegelőzési osztálya azzal a céllal szervezte a tájékoztatót, hogy a roma és hátrányos helyzetű fiatalok eredményesen jelentkezhessenek a rendészeti pályákra. A szervezők szerint ez kitörési lehetőséget adna számukra, illetve későbbi munkájukkal hozzájárulhatnának az előítéletek megszűnéséhez.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Keresztény 2011-10-22 18:36
Miért, van még rendőrség? :lol:
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-10-23 12:11
Most hallottam, hogy betörtek egy házhoz, aztán a rendőröknek el is sikerült kapniuk a tolvajokat, amikor kiskocsival menekültek az áruval. Azonban, amikor látták, hogy cigányok, akkor elengedték őket. Ez azért van, mert több az idő a rendőröknek a papírmunkájukat megírni, mint, amíg a tolvajokat bentartják a fogdában.

Egyik rendőr sorra kapta el a zsebmetszőket, tolvajokat az egyik nagyvárosban. Aztán látta, hogy a jegyző azzal a lendülettel vissza is engedte őket bűnözni. Utána az a rendőr már csak autókázott aznap, mert elege lett abból, hogy nem volt értelme az erőfeszítéseine k.

Ilyen a rendszer. Azonban kiknek érdeke a káosz teremtése. Kik nem számolják fel ezt a szándékosan megnyomorított bürokráciát? Ők az igazi felelősök a bűnözés elharapódzásáér t.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!