fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Egy kis érdekesség! Meghalt Kadhafi... Azért néhány dolgot érdemes tudni...Líbiáról.

- A libiai állampolgárok kamatmentes hitelt kaptak. - A diákok az átlag fizetését kaphatták annak a szakmának amit tanultak. - Ha valaki nem kap munkát, az állam teljes fizetést ad neki, mintha dolgozna. - Új házasok öröklakást vagy házat kaptak ingyen. - A világ bármely egyetemére beiratkozhat valaki, az állam fizetett neki 2.500 eurot, plus teljes ellátást, és egy kocsit. - A kocsik gyári áron kerültek eladásra. - Libia nem tartozik senkinek egy centtel se. Nincs adóssága. - Ingyenes az oktatás és az egészségügyi ellátás. - A lakosság 25%-nak egyetemi végzettsége van. - Az utcákon nincsenek koldusok és hontalanok.(legalább is a bombázásokig) - 15 cent egy kenyér. Nem csoda ha az USA és más kapitalista országok nem szeretik Libiát. Kadhafi nem egyezett bele az IMF és a Világ Bank magas kamatú hiteleibe. Más szóval, Libya FÜGGETLEN VOLT ! Ez az igazi oka a Libya elleni háborúnak. Lehet, hogy diktátor volt, de ez nem az USA dolga!! Ui:A Biztosítékot az verte ki az USA-nál / és Izraelnél / hogy Kadhafi bejelentette hogy államosítani kivanja a kőolaj kitermelést és az abból befolyt összeget az országára forditja...Na ezert van újból háború.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+7 # Keresztény 2011-11-09 00:07
Örülök, hogy végre valaki a valóságnak megfelelően prezentálja a Kadhafi tényeket.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # hangszoros 2014-12-01 21:32
A másik ok az arannyal kpcsolatos. Ezek szerint vannak jó diktátorok is akik törödnek népükkel. Hitler is ilyen volt. Az ifju párokat lakáshoz pénzhez jutatta stb. http://www.gyartastrend.hu/nyarimuszak/cikk/hitler_bekeflottaja_es_amerikai_villai
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # joke.74 2015-09-24 22:35
Hitler..hmmm valahonnan ismerős...esetleg tőbb ezer ember ártatlan lemészárlása miatt? csupán etnikai vagy vallási hitbéli hova tartozás miatt..népével törödött lehet..de soha nem szeretnék ilyen ember népe lenni....
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!