fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Mindenki szegény Orbán Viktort szidja, hogy miért teszi tönkre Magyarországot az intézkedéseivel. A Jobbik is belőle csinál ellenségképet, hogy pár százalékos szavazatnövekedést elérhessen evvel a húzásával. A helyzet meg az, hogy Orbán Viktor az utolsó ember ott, akinek bármi jellegű beleszólási lehetősége van abba, hogy Magyarországot milyen irányba terelgessék. Ő csak egy báb a háttérerő kezében. Ugyan olyan madzagos marionett, mint Gyurcsány Ferenc, vagy az összes többi miniszterelnök volt az elmúlt 50 évben.

Viktort hiába szidják az emberek. A döntéshozók kőkeményen a háttérben lapulnak, és csak pár embert választanak ki, akik a kirakatban eljátszhatják a "minthavezetőklennének" szerepét.

Még a szöveget is a kezébe adják neki egy papíron, amit fel kell majd olvasnia. A törvényeket is a háttérérdeknek kedvező módon hozatják meg Viktorral. Ha esetleg ellent merne mondani, akkor véletlen baleset érné, mint Kennedyt is érte. Viktor csak egy tünet, de az okozók nincsenek a kirakatban, nehogy őket lőjék ki elsőnek. Ha az egész rendszerüket meg is buktatnák, ők akkor is sértetlenek maradnának, és ismét elkezdhetnék a szervezkedést a hatalom visszaszerzésének érdekében. Amíg ezzel nincsenek tisztában az emberek, addig a politika útvesztőiben fognak elveszni, és a hangzatos jobbikos ösztönlény szólamokat támogatni.

Viktor mintha ellen állna az EU-nak, és a nyugatnak. Mintha...

Szerepet játszik, mintha a magyar érdekeket képviselné. Színdarab ez az egész az emberek bizalmának elnyerése érdekében, amely csak addig tart, míg tényleg nem kell valami fontos lépést meghozniuk a magyarság érdekeivel szemben. Például feladni a nemzeti szuverenitásunkat. Abban a pillanatban letérdel az urai akarata előtt, mert; csak tőlük kapja a megbízást. Tudod... onnét a háttérből...!

Monológ a Viktornak!

Én nem adtam engedély önnek,hogy megalakítsa a kerekasztalt!

Szónoklataiban a Változás szót használja.A szónoklatai semmitmondó üres beszéd.A változás háttérhatalom kedvenc szava.Ki volt a tanítómestere???Mert ezek a szónoklatok a tudat alattit célozzák meg.Ez egy alattomos beszédtechnika.Hallgatóságban azt az érzést kelti,hogy ön a kiválasztott,Magyarország irányítsa.Azért,hogy az új világrendet létrehozzák.Rodsil, Rockefeller bankár dinasztiák.Kik ezek és mit akarnak? Ezek akarnak lenni az isten.Ők akarnak dönteni a világ felett ők akarják megmondani,hogy ki haljon meg ők akarják megmondani,hogy mennyi ember éljen a bolygón.Hazánkban a törvényes rend védelme egyedül és kizárólagosan az állami rendvédelmi szervek joga és kötelessége,(In-kal ez maradhat) majd hozzátette, hogy minden más, az állampolgárok biztonságának megóvása céljából létrejött szervezettel való együttműködés a rendőrök részéről dezertálásnak minősül.Ön ezt mondta ugye? Állampolgárok biztonságának megóvása céljából. Levél a felsőzsolcai cigány helyzetről "Szüleim Felsőzsolcán élnek, lassan 30 éve. Június elején jött az árvíz, amit külön nem részleteznék. A ház félig összedőlt, lakhatatlanná vált, az önkormányzat bontásra ítélte. Szerencsére volt biztosítás, bár ez is külön történet. Úgy néz ki, hogy fedezi egy új ház építési költségeit. Édesapám, mint "vasas" szakember rendelkezik egy 130 nm2-es műhellyel, ami szintén bontásra lett ítélve. A gépek egy része (2-3 milliós nagyságrendű tétel) még menthető volt. Napokon keresztül pakoltunk, selejteztük a MÉH-be kerülő dolgokat. Július 1-jére virradóra a helyi "kisebbség" önkényesen elvitte egy részét a MÉH-be készülendő dolgoknak, illetve ami még ép volt, azt is tönkretették. A kábeleket levagdosták, használhatatlanná téve a gépeket. Rendőrség, feljelentés. Ott az a válasz érkezett, hogy csak jogtalan behatolás, nem betörés, mert nem volt kulcsra zárva a ház. Kérdezem én, hogy kidőlt falú házat hogyan kulcsoljak be?" Nem fog rendet csinálni csak szédíti a FIDESZ-re szavazókat.Én nem hiszek a mesében főleg ha politikus teszi.Én nem adtam önnek engedély,hogy rám hivatkozzon!Nem kérek az ön semmitmondó szövegéből."Állampolgárok biztonságának"Én nem bíznám önre a hörcsögömet sem!!Ön kiválasztott ön akarja irányítani a régi csapatát Hazaárulók Maffiózó Alkoholista Buzi.Nem gondolja hogy dőlnek a csontvázak a szekrényéből!!Ez nem más mint Magyarország szemen köpése és még vigyorog közben ez nem semmi.Jó vastag az elefánt bőre ugye Viki.Ön volt hatalmon akkor árvíz volt.Újjáépítéshez szállítottak vasúton téglát.

Tiszarofnál megállt a vonat és lekapcsoltak 2 vagonnal.Az őröknek azt mondta a diszpécser, hogy ne foglalkozzanak vele.Sógor,koma,jó barát,mutyi.Az árvízhez szánt homok is szintén Sógor,koma,jó barát,mutyi.Egy mókus nyilatkozott.Nem csak kormányváltásra a teljes bukott világrendszert kell lecserélni.Itt nem Magyarország ment csődbe hanem úgy vitték csődbe.Mert nem jó gazda módjára bántak a közvagyonnal.Ha úgy bántak volna vele nem tartanánk itt.Ez a cikk 20 év kormányzásáról mondott véleményt.Ismerős a cikk Viki! El kell érni,hogy olyan tulajdoni rendszer legyen amely tulajdoni rendszer természetes személyhez van kötve.Ez a természetes személy csak azzal a vagyonnal rendelkezhet ami az ő teljesítménye.Ami nem az ő teljesítménye az nem szent dolog.Az a gazemberség,hogy eltudja venni más munkájának eredményét kommunista rendőrállami eszközökkel.Elrejtőzködik az arctalan pénzviszonyok az emberek munkájának az eredményét mindenféle pénzügyi vagyontechnikai trükkel veszi el.Új tulajdoni rendszert kell bevezetni.Mi Magyarok mi is tudunk pénzt csinálni nem kell nekünk Rodsil, Rockefeller pénze!Nem kell nekünk a valutaalap.MAGYAROK FELELŐS NEMZETI KORMÁNYA tudná megmenteni Magyarországot.Nem fentről teszi oda a vezetőt hanem a nép közül kerül ki. Engem tegyen Orbán Viktor Magyar Köztársaság elnökének.Én nem lennék jó mert én becsületes vagyok és a Magyarok érdekeit képviselném.Nevem előtt nincs az a piszok de jelenesetben nem jelent semmit. Adósságot fizessék vissza azok akik felvették.Ha nem futja ottmaradnak mosogatni!!Most ön van hatalmon!Mí érdekes árvíz+jégeső.Ismerősöm katona volt és mondta,hogy tanulták,hogy az időjárást befolyásolni tudják.Földrengést vulkánt beindítani szélsőséges időjárást tudnak előidézni.Azóta fejlődött a technika.Ha H1N1 nem sikerült akkor a viharokat idéznek elő és az bevégzi HAARP.Magyar ombudsman kellene három.Egy képviselné a Magyarokat kettő meg támogatná! Munka, otthon, család, egészség és rend lesznek közös jövőnk tartóoszlopai.Cukorgyárat úgy vitték csődbe,hogy a beszállítókat megkeresték ne szállítsanak cukorrépát cserébe 5-évig kapnak pénzt.Eltudom képzelni, hogy nem akarták de muszáj volt mert megfenyegették ugye!!!!!Másik cukorgyár eladták azzal a feltétellel csinálták meg a szerződést,hogy csődbe viszi lerombolja.Eldőlt a kémény láttuk. "Munka, otthon, család, egészség és rend lesznek közös jövőnk tartóoszlopai." Akkor hiszem ha cukorgyárakat felépítik mind azokat a gyárakat amiket értéke tizedéért hazaárulók eladtak.Az Angol-Szász-Misszió.A nemzeti együttműködés nyilatkozatának elfogadásával az Országgyűlés az emberek akaratát ismerte el ezért ott a helye, ahol az emberek gyakran megfordulnak, vagyis a közintézményekben.A fényképét nem kellene kitenni Viki.Nekem nem ez volt az akaratom rám ne hivatkozzon!Majd rájönnek az emberek,hogy a FIDESZ sem különb.Az árvíz tönkretette a mezőgazdaságunkat ja nem is volt mezőgazdaságunk. Módszeresen tönkre lett téve.Magyarországért ha kell életemet adom!És ön amit képvisel?


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!