fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Érdekesek ezek az előrejelzések. Majd kiderül, hogy mi lesz belőlük, de nem árt számítani a kellemetlen történésekre is.

Az IMF küldöttsége a tervezett időpont előtt elhagyta az országot. Holott az eredeti tervek szerint ma még egyeztetés lett volna a kormány, valamint az IMF és az Európai Bizottság között. Az elképzelések azonban annyira eltértek, hogy a nemzetközi szervezetek értelmetlennek látták a további tárgyalásokat.

Ez az államvezetés számára semmi jót nem jelent – a hónapjaik meg vannak számlálva. A kormány minden ellentétes irányú retorikája ellenére az IMF-hez fordult segítségért. Gyakorlatilag a túlélés, pontosabban az agónia kitolása múlik a remélt segítségen. Jövőre el kellene kezdeni visszafizetni a hiteleket, azonban nemhogy erre nincs pénz, de újabb kölcsönökre lenne szükség.

Az egyeztetések eredménytelensége semmi jót nem vetít előre. Tegyük hozzá, ha sikerülne megállapodni, a helyzet akkor sem lenne rózsásabb. A pénzintézet által szabott feltételek ugyanis olyan megszorításokat követelnének meg, melyeket a lakosság már nem fog elviselni.

Érik a helyezet. Az összeomlás nemhogy be fog következni, de már javában zajlik!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # bty 2011-12-18 22:15
Az összeomlás nemhogy be fog következni, de már javában zajlik! Erre lett létrehozva az IMF! A honi maffiavezéreink kel valójában puszi pajtások. Nagyokat kacagnak együtt az egészen! Színjáték a népnek! Most ez volt a forgatókönyv, vagy inkább hazamentek, mert nem voltak megfelelő minőségűek az örömlányok :)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Azele 2014-01-03 18:30
Ez a cikk mit keres most itt?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!