fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

NE VÁSÁROLJ A LIDLBEN!!!

Sőt! Ne vásárolj egyetlen külföldi cégnél sem, amelyek csak kifosztják Magyarországot. Amit csak tudsz, a magyar termelőktől vegyél meg!

Ne vásárolj a LIDL-ben, amíg Bécsi úti áruházának építőit ki nem fizetik!

Bár a sajtó elhallgatott, a vállalkozók elszántan tovább küzdenek fennmaradásukért, vállalkozásukért, családjukért. Már nincs hova hátráljanak. 170 millió forintot nem fizettek ki nekik. Egyetlen fillért sem kaptak! A megoldás a LIDL kezében van - csak a szándék hiányzik...

Részletek a mellékletekben, és az alábbi linkeken.

Kérlek segíts! Add tovább!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # Aladár 2011-12-18 21:41
Meddig hagyjuk még a megaláztatást? No mindegy..., a cég emberei tudják, hogy a magyarokkal bármit megtehetnek és úgyse szól érte senki.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2011-12-18 22:45
Szokták mondani, hogy semmi sem tart örökké!

A multik és a mögöttük álló érdekcsoportok uralma sem fog örökké tartani a Földön. Bizonyíték erre, hogy egyre inkább felvilágosulttá válnak az emberek és sokszor a kamu megváltó csoportjaik mögé sem állnak már tömegek. Ez pedig csak fokozódni fog!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Tisza 2011-12-18 22:59
Jó lenne ha így lenne! Minden esetre idegesítő, a boltba azt keresgetni melyik magyar, melyik nem. Jó lenne az egész importot beszüntetni...xD hiszen van jó földünk, megterem itt minden, és még munka is lenne..
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!