fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

A fagyi visszanyalt. Azért egy kicsit jól esik ez az emberek igazságérzetének, azután, hogy ki tudja már mennyi pusztítást végzett az amerikai hadsereg a világon, a zsidó maffia megbízásából.

Az amerikaiak emelték a tétet, amikor közelgővé tették az Irán elleni hadműveletet. Irán megadta a tétet: leszedte a betolakodók egyik drónját. Most pedig rá is licitált a cionostákra, mivel Teheránban bejelentették: több mint féltucat leszedett drónjukból kiállítást rendeznek.

Várhatóan a közeljövőben kiállítást rendeznek a perzsák a légvédelmük által leszedett robotrepülőgépekből, amelyeket birtokukban tartanak. A három amerikai és négy izraeli drónt a külföldi nagykövetek is megnézhetik majd – tudósít a Teheren Timeshoz közel álló forrás.

A jelentést a Naszim hírügynökség is megerősítette.

Már januárban is bejelentették

A jelentések szerint nem csupán a leszedett drónokat, hanem a hazai készítésű elektronikus hadviselési eszközeiket is megmutatják majd a perzsák.

A legfejlettebb ember nélküli légi jármű, ami a közép-keleti állam birtokában van, az RQ-170-es Sentinel, aminek sikeres elfogását és földre parancsolását december 4-én jelentette be Teherán.

Az iszlám köztársaságban csak „Kandahár vadbarmaként” aposztrofált Afganisztánból érkezett gépet négy nappal később be is mutatták az iráni állami TV-ben.

Leon Panetta amerikai védelmi miniszter a Fox News műsorában ezalatt megerősítette, hogy ennek ellenére is „teljes mértékben” folytatódnak a drónok berepülései Afganisztánból.

Számos állam kért már engedélyt az iráni hatóságoktól az amerikai drónok megtekintésére.

A hírforrások szerint a négy izraeli drón a perzsa állam keleti, míg a három amerikai pilóta nélküli gép pedig annak a keleti és a déli határait sértette meg.

Az iráni Forradalmi Gárda főparancsnoka, Amir Ali Hadzsizadeh dandártábornok már 2011 januárjában említette, hogy birtokukban van két robotrepülőgép, ami Irán déli határait sértette meg.

-Korlátozott agressziókat hajtanak végre ellenünk, de mi lelőttünk több fejlett kémrepülőgépüket már eddig is. Például földre kényszerítettünk két kémrepülőgépüket a Perzsa öböl felett – nyilatkozta akkor a dandártábornok.

-Folyamatos harcban állunk az ellenség megfigyelő és felderítőeszközeivel – tette hozzá azt is megemlítve, hogy az iráni mérnökök a leszedett drónok mintájára iráni drónokat építettek.

A jenkik azt se tudták, mi történik

Az iráni hírportál szerint a nyáron orosz mérnökök is megtekintették a két amerikai drónt.

Az iráni Press TV eközben arról számolt be, hogy nem csupán az RQ-170-es lopakodó irányítórendszerét törték fel, hanem a drónok Virgina állambeli Langley-ben lévő irányítóközpontjába is betörtek az iráni elektronikai szakértők.

Az Egyesült Államokban lévő bázis irányító és ellenőrzőközpontja az összes amerikai irányítás alatt lévő drón vezetéséért felel. Az iráni mérnökök a Langley központ és a drón közötti kapcsolatot törték fel, és a parancsokat felülírva hamis kép jelent meg az amerikai irányítók monitorján.

A drón az amerikai irányítás monitorján rendben volt, de valójában már a perzsák irányítása alatt állt.

Mire az amerikaiak rájöttek, hogy mi történik, már túl késő volt számukra: nem tudták megsemmisíteni, mert akkorra már rég az irániaké volt a drón.

A december 4-i eset volt az RQ-170-es első bevetése Irán felett.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+4 # Gyu 2011-12-21 17:19
Az igazság kimondásával jól lehet harcolni a sunyi háttérhatalmak ellen.
Persze gondolom a főáramú médiában nem lesz benne a dolog.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!