fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Hírek

Nem is olyan régen hallottam, hogy az atomerőművekben, ha a főnök nem tetszik a beosztottaknak, akkor egy gombostű fejnyi sugárzó anyagot helyeznek el az íróasztalánál, és az két hét alatt áttétes rákban itt hagyja az árnyékvilágot.

Frei Dossziében mesélték, hogy a titkosszolgálatok is ilyen sugárzó anyagokat kennek az áldozatok kilincsére és így gyorsan ki tudják iktatni őket.

Chávez és a többi dél-amerikai vezető sem véletlenül lett valószínűleg rákos.

A venezuelai elnök azt pedzegeti, hogy az Egyesült Államok egy titkos technológiát fejlesztett ki, amellyel elülteti a rákot a baloldali latin-amerikai államfők szervezetében.

Fernando Lugo paraguayi elnök, Dilma Rousseff, a jelenlegi, és Ignácio Lula da Silva, a volt brazil államfő. Cristina Fernandez Kirchner (CFK) Argentínából, és persze maga Hugo Chávez is. Ami összekapcsolja őket, az nem csak a baloldaliság, hanem már a rák is. Venezuela elnöke legalábbis erre hivatkozva pendítette meg egyik csütörtöki beszédében, hogy az Egyesült Államok egy titkos technológiát fejlesztett ki, amellyel elülteti a rákot a baloldali latin-amerikai államfők szervezetében.

A kissé meredek felvetésre Chávez egy támaszpont katonái előtt ragadtatta magát, ám mielőtt bárki messzemenő következtetéseket vonhatott volna le a gyanúból, sietve hozzátette, csak hangosan gondolkodik, és nem akar elhamarkodott vádakat megfogalmazni. Szerinte mindenesetre a valószínűség törvényeivel nehezen magyarázható, hogy a rák miért annyira elterjedt Latin-Amerika baloldali államfőinek körében. „Furcsa lenne, ha olyan technológiát fejlesztettek volna ki, amely rákot vált ki, és senki nem tud róla?” – pedzegette a venezuelai elnök, emlékeztetve, hogy amerikai kutatók a negyvenes években guatemalaiak tömegét fertőzték meg szifilisszel, ám üzelmeikre csak tavaly derült fény.

Az összeesküvés-elméletekbe illő ötlettel Chávez egyébként azután állt elő, hogy (a tavaly szívrohamban elhunyt exállamfő, Nestor Kirchner özvegye) bejelentette, pajzsmirigyrákban szenved. Amíg ő január 4-én fekszik kés alá, hogy megműtsék, 57 éves venezuelai kollégája a maga betegsége miatt Kubában már több kemoterápiás kezelésen is átesett, sőt, nemrég gyógyultnak nyilvánította magát, és közölte, gond nélkül indulni kíván a jövő októberre kitűzött elnökválasztáson. Mint mondta, most Evo Moralesre és Rafael Correára kell nagyon vigyáznia, nehogy Bolívia és Ecuador elnökét is rákkal diagnosztizálják a közeljövőben. (Chávez az első volt, aki támogatásáról biztosította Kirchnert a rák elleni küzdelemben. „Élni fogunk és hódítani fogunk!” – mondta.)

Dél-Amerika sok országában úgy tűnik, hogy valóban az elnöki székhez jár a gyakorta halálos kór. A 64 éves Lula da Silváról nemrég derült ki, hogy torokrákja van, és jól reagál a kemoterápiás kezelésekre, két évvel fiatalabb utódja, Rousseff 2009-ben gyógyult ki a nyirokrákból, paraguayi kollégáját, a 60 éves Lugót pedig tavaly, szintén nyirokrák után nyilvánították tünetmentesnek. Lula és Chávez szívesen viccelődik azzal, hogy egyszer csúcstalálkozóra hívnák a betegséget legyőző államfőket; saját bevallása szerint CFK ragaszkodik ahhoz, hogy ezen „tiszteltbeli elnökként” vehessen részt.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # celtic 2013-08-01 04:20
Tökéletes hírek.....Csak egy a baj vele nem az amerikaiak találták ki hanem az orosz maffia vagy 15 éve.És nem két hét hanem két hónap.És amúgy a székbe teszik mivel egy fönök abba ül a legtöbbett és a herén keresztül okoz áttétet.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!