fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - ISTEN

Hát kicsit elszomorító a cikk, mivel egy korlátos, emberi felfogás által íródott, amely igyekszik a saját negatív beállítottsága szerint kigondolni, hogy Jézus vajon mit is akart az életével.

Egy szekta vezér szintjére igyekszik lesüllyeszteni azt, aki az egész emberiség számára egy viselkedési mintát mutatott fel, hogy az állatember ösztönlénységét egy magasztosabb viselkedési formává tudja transzformálni, mely közelebb van a lélek világához, a szeretethez, az Igazsághoz, Istenhez.

Jönnek a dumával, hogy az egyház mennyi szörnyűséget hozott létre. Igen sajnos előfordult olyan is. Bocsánatot kértek érte. Kommunizmusért kért-e valaki bocsánatot?

Azonban hatalmas tudatlanság összekeverni, egy lapon említeni az egyházat Istennel, vagy Jézus Krisztussal.

Azt miért nem vizsgálják meg, hogy mennyi szépséges és nemes dolgot hozott létre a hit? Azt mért nem vizsgálják, hogy mennyi ember lett jobbá, mennyi ember menekült meg a szenvedéstől, a depressziótól, például Jézus Krisztus élete által? Ezeken van a hangsúly. A vallásüldözést nem Isten, vagy Jézus hozta létre. Azt a tudatlan emberek, akik átestek a ló túloldalára.

Rossz az, aki rosszra gondol. Ezen írás készítője pedig csak a saját gondolatvilágát fogalmazta hozzá Jézus életéhez. A Zeitgeist is egy nagy hamisítvány, mely a háttérhatalom érdekeit szolgálja.

Régen ateistaként én is így gondolkoztam, mint a cikk szerzője. Mert a saját lelki sötétségemet vetítettem ki mások életére. Úgy, ahogy a szerző ebben az esetben is a saját lelki sötétségét kivetítette Jézus életére.

Jézus szavai túl nagy bölcsességeket tartalmaznak ahhoz, hogy őt csak egy kóklernek titulálja bárki is. Végül is mindenkinek lehet véleménynyilvánítása. Hát nekem az itt leírtak a véleményeim erről az egész tévedésről, amiről ez az összeesküvés elképzelés szólt.

Nincs harag, csak szerettem volna ezeket a dolgokat elmondani azoknak, akik ilyen dolgokat írogatnak. Egyszer majd megértik, ha még most nem is veszik komolyan, amit ide bepötyögtem.

 

A cikk, amíről a fenti vélemény született: http://konteo.freeblog.hu/archives/2011/03/16/a_jezus_osszeeskuves/


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Shininshadow 2012-02-17 15:20
Ez nem simán egy konteó. Aki itt nem jól "pozicionálja" magát könnyen Isten tagadásba ezzel együtt önmegtagadásba is kerülhet.
Önmagát vonja ki a "Létből".
Krisztus léte szövetség Ember és Isten között. Az Élő víz, melyből ki iszik, örökké buzgóvíz forrásává lesz benne.
Teljesen mindegy mit hiszel és mit nem.
Nem hit tétel. Hanem Princípium..Alapelv.
Ez nem egy szimpla összeesküvés..mint a Haarp..Nem Jézus az ellenség, hanem azok akik erre szítanak.
Vajon miért van most ilyen Istentelen világ mit gondoltok, talán azért mert sok a Krisztusi és mert arra tanítanak, hogy azt add amit Te is szeretnéd hogy adjanak?!? A kérdés költői, mindenki tudja a választ..
Szóval kommentem lényege, figyeljetek ha lehet, mert összeesküvéseke t leleplezni - a közösség és a "jó" érdekében - valóban jó, de ne váljunk olyanokká, akik gyanúba keverhetőek "az Ég követe" elleni összeesküvésben .
( Ezt régebben fogalmaztam meg, sajnálom, hogy nem küldtem el nekik, úgy látom már nem lehet hozzászólni, ha véletlen valaki megtalálná a módját, kérem ezt posztolja el nekik.)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!