fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - ISTEN

Ahhoz hogy az ember megteremtse állandó belső Lelki nyugalmát - Békéjét , mind ezt meg is tudja tartani fizikális mentális körülményeinek változásától teljesen függetlenül , tiszta Lélek jelenlétre van szükség !

Mentis in sonus corpus ! Tapasztaljuk hogy néha kerülünk olyan helyzetekbe amikor valaki cselekedete - viselkedése negatív érzést vált ki bennünk , mely befolyásolja gondolataink cselekedeteink milyenségét ! Vannak reggelek amikor az ember fáradtabban ébred - nem egészen fitti - érzékenyebb az átlagosnál stb. Mind ennek az oka lelkünk múlt megtapasztalásainak negatív megoldatlan érzéseinek feltörése !

Az idő haladtával a rezgés emelkedik , és számtalan lelki trauma - megoldatlan élethelyzet " felüti a fejét " ! A Lelki tisztulás egy folyamat , attól függően ki mennyi negatív érzéssel azonosult életei során ill. jelen időszakunkban Lelke milyen karmikus konfliktusok rendezését vállalta be sorsába . Mivel minden pillanatban haladunk előre az időben , ezek az érzések egyre intenzívebbé válhatnak , hiszen a csillagok bolygók a kozmikus erők folyamatosan aktiválják a bennünk lévő érzéseket ! Mind ezt Lelkünk bevállalta , ezért fontos a belső figyelem , tudjuk mit is akar - mit is jelenti érzéseink feltörése , kivel mivel milyen személyi konfliktussal - eseménnyel kapcsolatos . Fontos Tudni hogy az ember , " és csak maradjunk jelen életben " bárkivel fizikálisan mentálisan " gondolatban - szavakban " kapcsolatba került mind ezen személyek lelki síkjaink részévé váltak ! Mit jelent ? Bárkivel konfliktusom volt van negatív szó - negatív gondolat - " harag stb" - ill. fizikális cselekedet - szerelem - aktus - kimondatlan elfojtott érzések - bármilyen " munkahelyi - emberi " konfliktus mind mind lelki síkjaink részévé vált ! Mivel ezen érzések velünk vannak , életünk lelki állapotunk nyugalmunk folyamatos befolyásoló tényezői , melyek a külső körülmények találkozások - emlékek hatására aktiválódnak , hatalmas lelki teher és betegségeink okai !

MINDEN EGYES BETEGSÉG - SZORONGÁS - SZEMÉLYES KONFLIKTUS EREDMÉNYE , hiszen a Lélek az mely magasabb dimenzió , így átíródik fizikális testünkre minden lelki blokk " ott nem jár az energia " = elsőnek szorongás fájdalom majd betegség következik be ! Amikor az ember megteszi a feloldásokat - megbocsájtásokat , az energia csatornában újra jár az energia és vissza állítja a test egészséges működését hiszen átíródik lelki magasabb síkról a fizikális 3. dimenzióba . Hogyan is tegyük : Én elsőnek gyermekkorommal kezdtem , család - rokonság - szomszédok - lakhelyem környezete - óvoda - iskola - munkahely - vállalkozás , sokat segít ha vannak fényképek ! Bárkivel találkoztál ,Ők előző életeidnek is részesei voltak , talán most csak néhány gondolat volt köztetek , de érdemes a feloldást megtenni ha az negatív volt ! Bárkire negatív minősítést tettél stb. Segítség képen írok egy szöveget ,mellyel oldhatóak a konfliktusok és mindezzel saját lelki síkunk tisztul , és mind ez jelentkezni fog fizikális egészségünkben - közérzetünkben , hiszen átíródik ! Pld. Kis Piroska , sajnálom - kérlek bocsáss meg , a köztünk lévő konfliktus váljon örök fénnyé jósággá és szeretetté ! Tiszta szívemből szeretlek , és elfogadlak olyannak amilyen vagy ,az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében Ámen . Elvégeztetett . Kérlek Uram ha nem Tudtam volna megbocsájtani , Tedd meg helyettem ! Köszönöm ! Mind ezt érdemes megtenni elhunyt hozzá tartozóinkkal is , és hozzá kell mondani hogy Szeretlek - és elengedlek az örökké valóságba - Isten kegyelmébe - Áldott légy ! Nincs szükség mindent szó szerint idézni , a lényeg szívből és őszintén történjen a megbocsájtás ! Mind ezzel az ember hatalmas terhektől szabadul meg , és a szeretet örök időn és téren kívül érzékelteti megnyilvánulásainkat ! Ha kérdése van bárkinek is , szívesen válaszolok és segítek ! Legyetek Áldottak és Békések , csodás szép napot kívánok Nektek !


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!