fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - ISTEN
Nagy pusztítást végzett a Sandy hurrikán New Yorkban. Több mint száz ember vesztette életét az Egyesült Államokban, egy pedig Kanadában a hatalmas erejű trópusi ciklon következtében. Az amerikai elnök New Yorkban súlyos katasztrófaállapotot hirdetett ki. Mintegy 6 és fél millió ember maradt elektromos áram nélkül a vihar átvonulásakor az éjszakai sötétségben. Az utcákon se autókat, se embereket nem lehetett látni.
A víz elöntötte Manhattant, az aluljárókat, a metrókat és sok családi házat is. Queensben több épületegyüttes is leégett. A mentőosztagokat a város több kerületébe nem tudtak eljutni az áradások miatt. Számos kórházat és családi házat is evakuálni kellett, a halálesetek nagy többségét lezuhanó faágak okozták.
 Egy az interneten megjelent fotó tanulsága szerint egy ismeretlen helyen az óriási mértékű pusztítást csupán egy Szűz Mária szobor vészelte túl épségben.
Mintha atomtámadást érte volna azt a városrészt ahol ma már csak a Szűzanya szobor hirdeti büszkén a hit erejét és szeretetét, lelket öntve a megkeseredett helybéliekbe, és a teljes keresztény világba.
 
Dicsértessék a Jézus Krisztus!
 
 
Szz_Mria_szobor

Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Scythion 2012-11-10 14:17
Ha ez nem elég szájbarágós üzenet a jenkiknek akkor tényleg bolondok.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # robi 2012-12-06 04:19
Vannak ott a jenkiken kivul még mások is.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!