fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - ISTEN

http://files.blogter.hu/user_files/18529/IRGALM~1(1).jpg

 

Drága szeretett leányom, miközben EZ A KÜLDETÉS EGYRE NÖVEKSZIK és körös – körül kiterjed a világban, újabb csodákkal lesz megáldva, melyek azoknak adatnak, akik rettenetesen szenvednek. ÉPPÚGY, MINT ELSŐ ELJÖVETELEMKOR IS VOLT, IRGALMASSÁGOM azokra a lelkekre is ki fog terjedni, akiknek szükségük van SEGÍTSÉGEMRE. - Lesznek olyanok is, akiket átjárt a hit hiánya, és akik rettenetes fizikai szenvedéssel vannak sújtva.

Azoknak, akik HOZZÁM JÖNNEK, MEGKÖNNYÍTEM majd szenvedéseiket. AZÉRT FOGOM EZT TENNI, Hogy A LELKÜK HITÉT LÁNGRA GYÚJTSAM, de CSAK A SZENTSZELLEM EREJE ÁLTAL GYÓGYULHATNAK MEG. Hozzátok HOZZÁM szenvedéseiteket. Hozzátok HOZZÁM gondjaitokat. HOZZÁTOK HOZZÁM fájdalmaitokat. Gyertek HOZZÁM imáitokon keresztül, és ÉN MEGHALLGATLAK benneteket. AZT SZERETNÉM, HOGY SZENTSÉGES KARJAIMBA VEHESSEM MINDNYÁJATOKAT, és HOGY MEGVÉDJELEK titeket.

KÉRLEK benneteket, fogadjátok A GYÓGYULÁSNAK EZT AZ ÚJ AJÁNDÉKÁT, amellyel MOST MEGAJÁNDÉKOZLAK benneteket.  Ez a Keresztes Imahadjárat egyik imájából áll, és MEGGYÓGYÍT majd benneteket szellemben, lélekben és a testben is.  elmében

Ez által az ima által, ÖRÖKSÉGÜL HAGYOM NEKTEK A GYÓGYULÁS EZEN ÉRTÉKES AJÁNDÉKÁT. Azáltal, hogy ezt elimádkozzátok, tudni fogjátok, hogy ez a segítségkérés NAGY AJÁNDÉKOKAT FOG HOZNI nektek A MENNYBŐL, úgy számotokra, mint azoknak, akiket belefoglaltok ebbe az imába. Mint olyan, ez EGY KÜLÖNLEGES VÉDELEMMEL JÁR azok megújulására, akik elvesztek, akik bizonytalanok a hitükben, és akik kimerültnek érzik magukat. Lehet, hogy kételyektől szenvednek. Lehet, hogy testi betegségben szenvednek, mely megsemmisíti azon képességüket, hogy megengedjék NEKEM, hogy BÉKÉT, SZERETETET és VIGASZT VIGYEK nekik. Ahhoz, hogy a gyógyulás ezen áldását megkapjátok, kérlek titeket, hogy imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat ezen imáját: A Keresztes Imahadjárat 94. imája:

 

Az  , a test  a lélek a szellem  (elme) gyógyulására Ó, DRÁGA JÉZUS, leborulok ELŐTTED fáradtan, betegen, fájdalomban és arra vágyakozom, hogy meghalljam A HANGODAT. ENGEDD, hogy ISTENI JELENLÉTED MEGÉRINTSEN engem, hogy ISTENI FÉNYED ELÁRASSZON testemben  lelkemben szellememben (elmémben). Én bízom A TE IRGALMASSÁGODBAN. - ISTENI JELENLÉTEDBEN maradéktalanul átadom NEKED fájdalmamat és szenvedésemet, és ARRA Kérlek TÉGED, HOGY ADD MEG A KEGYELMET, hogy bízzam BENNED, Hogy MEGGYÓGYÍTHASS engem ebből a fájdalomból és sötétségből, hogy újra egészséges lehessek, hogy AZ IGAZSÁG ÖSVÉNYÉT Követni TUDJAM, és hogy lehetővé tegyem SZÁMODRA, HOGY ELVEZESS ENGEM AZ ÚJ PARADICSOM ÉLETÉHEZ . Ámen.

 

Mindenekelőtt a hitetek az, amivel törődnötök kell. Ezután, IRGALMASSÁGOM ÁLTAL, SZENT AKARATOMNAK MEGFELELŐEN, VÁLASZOLNI FOGOK A GYÓGYULÁSRA VONATKOZÓ KÉRÉSETEKRE.

 

Szeretett: Jézus Atyátok

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Azele 2014-02-19 17:51
Forrás: Az Igazság Könyve
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!