fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Egészség
A pszichotronika és szellemsebészet lényege, hogy rezgésből, gondolatokból és fényből állunk. A szó pedig teremtő erővel bír.
Lévai János pszichotronikus gyógyító, tanár (eredetileg is pedagógus) és Csontos Vilmos tanítványa
 
- Hogyan ismerted meg a pszichotronikát, tanárát Csontos Vilmost, és miért ezt az utat választotta a gyógyítási technikák közül?

- Eredetileg máshol, a táltosoknál kerestem az utamat, de Kovács András mondta nekem kézrátételes gyógyításomat látva, hogy máshol kellene tanulnom. Ő javasolta nekem Csontos Vilmos tanítását, aki egy olyan ötvözetét adta a mai pszichotronikának, amelyben megjelennek az indiai, a buddhista tanítások, a magyarság ősi tudása, megjelenik benne a Földön valaha tudott ősi ismeret, gyógyítási technika, amelyet már nagyjából elfelejtettünk, de a világon mégis fellelhető. Ebbe beletartoznak akár a tibeti gyógyítások, vagy bármi más.
 
- Érdekes módon felfedezhetők a pszichotronikában a távoli kultúrák mitológiai elemei, és nagyon nagy hangsúlyt kapnak. Hogy válik az ebben a gyógyítási rendszerben kerek egésszé?

- Volt egy ősi tudás a Földön, amit minden nép a maga módján őrzött meg és fejlesztett tovább. Nem hiszem, hogy a vallások nagyon különbözőek lennének. Volt egy ősi közös bölcsesség, ebbe beleértendő a szellemi, lelki és fizikai síkú tudás egyaránt, és voltak idők, amikor ezt a kiválasztottabbak szétvitték a világba. Ennek legbiztosabb hordozói voltak a magyarok. Nagyon erősen kapcsolódik a magyarság tudathoz a pszichotronika, hiszen tele vagyunk szakrális helyekkel, gyógyítókkal, és ez nem véletlen. Ennek tovább vitele feladatunk. - Hogyan gyógyítanak a pszichotronikusok?

- Ha valaki a testet akarja meggyógyítani a testtel, akkor nagyon nehéz helyzetek elé néz. Ez a mai orvoslás, itt tartunk. Fejet hajtok azok előtt az orvosok előtt, akik hisznek a lélekben és a szellemben. A szellem és a lélek teremt, képes a fizikai testre megteremteni azt a rezgésszámot, azt az adott proton mennyiséget, ami az adott szervre jellemző. A lényeg az a pszichotronika és szellemsebészet szerint, hogy rezgésből, gondolatokból és fényből vagyunk összerakva. Ha ezt be tudják sűríteni megfelelő kódokkal, akkor különböző anyagokat lehet létrehozni. Materializálni lehet a gondolatot. Sai Baba ezt látványosan teszi Indiában. A szó, az teremtő erővel bír. Ezért volt az, hogy régen az öregek inkább a nyelvüket is elharapták, minthogy fölöslegesen beszéljenek. A magyar nyelv rengeteg olyan fordulatot használ, ami erre utal. Ha elfogadjuk, hogy a lélek és a szellem képes teremteni, képes a testnek visszaadni az egész-ségét, akkor ez nem is csoda, hanem természetes következmény.
 
- Majdnem természetesnek vesszük, hogy a rossz gondolatainkkal tudunk rosszat csinálni. Ha a nyelvre és a sajnálatos korcsosulására gondolunk, milyen szavakat, szitkozódásokat használunk, félő hogy nagy károkat tudunk okozni. Szerinted miért hiszik el az emberek kevésbé, hogy jó irányba is tudnák használni ugyanezt az energiát?

- Ebben a nehéz világban nagyon nehéz a béketűrést, a sodorvonalat megtartani. Így igaz, ahogy mondtad, hogy a rossz gondolatok is teremtenek. Sokkal könnyebben teremtenek.
 
- Miért könnyebb a rossz térhódítása?

- Rossznak mindig könnyebb lenni, mert a rossznál nincsenek feltételek, nincsenek próbák. Elég, ha az ember engedi magát sodródni, kiszolgáltatottnak lenni. A jó azonban érdem kérdése. Azt kérni kell, és ki kell érdemelni. Oda nagyon kemény akadályokon keresztül lehet eljutni megedződve, hogy azzal tisztában legyünk, hogy jók vagyunk, vagy jobbak, mint az átlag. Az emberek hajlamosak a könnyebb ellenállás irányába elmozdulni. Annak is jelentősége van, hogy a média csak a fizikai síkot reklámozza: carpe diem, élj a mának, valósítsd meg önmagad, egyszer élünk stb. A testnek mindent megadunk és egy ilyen konzum idiotizmus kezd eluralkodni a világon. Sehol a lélekről és a szellemről szó nincsen, arról amire Jézus maga mondja: „ ha csak annyi hitetek lenne, mint a mustármag (az 3 %-os hitnek felel meg) , akkor az szólna a hegynek, hogy menjen arrébb, és bizony mondom néktek az arrébb menne.” Ha a szellem, a lélek és a test energiáját összehasonlítjuk, akkor ha egy egységnek vennénk a test összes képességét, amivel rendelkezik, akkor a lélek egymilliószorosát tudja, ez a lelki erő, a lélek tüze, a szellem pedig egytrilliószorosára képes. Ez az elementáris energia, és erről mondanak le az emberek egy arany kártyáért, szabad akaratért. Ugyanis a fizikai test az falként, szabad akaratként oda állhat a lélek és a szellem elé és azt mondja, hogy nincs. A hit az egyik legnagyobb erő. Ne abban higgyen, hogy meggyógyul, hanem abban, hogy a lelke, a szelleme meggyógyította. És ez nagy különbség! Mert amíg a saját lelkében és szellemiségében nem hisz valaki, addig a fizikai szinten nagyon kevés a mozgástér.

- A pszichotronikában is elmondhatjuk, hogy ha a beteg nem hisz benne, akkor nem tudunk segíteni?

- Akkor nem. Nagyon fontos a hit, enélkül valóban nem lehet meggyógyítani. Persze ritkán az is előfordul, hogy hitetlen ember is meggyógyul a bajából, de ehhez mind azt kellene, hogy szolgálja, hogy végre ráébredjen valaki, hogy nemcsak egy test, hiszen olyan történt vele, amit nem lehet megmagyarázni, azaz csoda. Jobb esetben csodának tartjuk, rosszabb esetben ellene fordulunk és elkezdjük tagadni, meg akarjuk semmisíteni, mert mit lehet tudni, hátha árt, vagy többet tud, mint mi. Elég a NASA-nál és az oroszoknál százszámra lévő UFO anyagokra gondolni, amikkel nem tudnak mit kezdeni, ezért megsemmisíteni akarták, tűzparancsot adtak ki ilyen járművek kilövésére. Szóval ilyen „önvédelemből támadok” helyzet van, és ez sajnos az ezoterikára is igaz. Ha nem tudunk valamit megmagyarázni, akkor az ördögtől való, az hülyeség, de ezt már megszoktam.

Forrás: http://fenyportal.hu/cikk.54.a_hit_a_leghatalmasabb_isteni_teremto_ero.html


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # SZŐKE JÓZSEF 2011-06-30 17:00
A hit nem teremtő erő, csak eszköz. A hit a "háttérhatalom" segítője. Egyedül a bizonyosság általi tapasztalat segíti önmagam, és az isteni világhoz való harmoniámat. Amikor ez a harmónia teljes, akkor lehetek igazi gyógyító is. Habár a bizonyossághoz szükséges a megismerés - a világ megismerése önmaga létezésében - ami persze egész embert kívánó feladat. Az egész élet maga a vizsga...! Az ezotéria ágai apró morzsák a valósághoz képest: csak a pénzszerzést szolgálják. Kiegészítik a "háttérhatalom" egyéb eszközeit, hiszen a tisztánlátó előtt nincs titok...! Az ezotériai tanok pedig nem akarnak tisztánlátókat nevelni! Ennyi!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Attila Kováts 2014-11-15 12:43
Mindenkinek a maga világosságáig, kedves Szőke, József! Úgy látszik, a név kötelez. Ennyi!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2011-07-01 18:41
Az Igazságnak a morzsái sok helyen el vannak rejtve, csak hiteles forrásokat kell találni. Például önmagunkban.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2011-07-01 18:41
Ismerd meg önmagad! Az Igazság szabaddá tesz, ha eljön az ideje az élet színjátékában!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!