fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - ISTEN

Nemrég egy elég durva, de nagyon tanulságos történetet hallottam.

Ismerek egy kislányt, aki korábban szorgalmas templombajáró volt. Mikor egy kicsit nagyobbacska lett, már nem akart odamenni. Anyukája megkérdezte, miért? A kislány válasza: Mert az a pap … csak a pokolról tud beszélni.

Képzeljük el a következő szituációt: Van egy édesapa. Egész héten a munkahelyén gürcöl. Otthon összeveszett az asszonnyal, a gyerekkel is baj van. A munkahelyen leépítés van és fél, hogy elbocsátják. A számlákat is ki kellene fizetni, de még nem tudja, hogyan. Elmegy a templomba és ott a pokolról és az örök büntetésről hall. Mit fog tenni? Valószínűleg többet nem megy templomba.

Gyakran mondják a templomokból hiányzó emberekre, hogy ez az országos átlag. De ez nem igaz. Név nélkül említenék egy papot (Balassagyarmat plébánosa), akinek dugig van a temploma. Mert a szeretetről beszél. Habár néha máskét fogalmaznák, általában mindig a szeretet Istenéről beszél. Akiről Jézus is. Az interneten több beszéde megtalálható.

Az embereknek nem az Egyházzal van bajuk, hanem a rossz prédikációkkal. Kérek minden paptestvéremet, hogy a szerető és ne a büntető Istenről beszéljenek. A pokolról vagy a bűnről maximum úgy, hogy hogyan kell azt elkerülni. És ne feledjék: Jézus a bűnt betegségnek nevezte, amit gyógyítani kell és nem büntetni!

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # hegel 2013-09-20 17:28
Arról nembeszélve a fentiekhez hozzáfüzve hogy ma a templomokban nem a Jézus által tanitott szellemiségről annak tanitásáról van szó hanem egy totál kiforgatott nemis tudom miről.
Ha valaki egyik másik oltárképre ránéz hát a fekete mágia jut róla az eszébe, holott a 70 években még normális freskók voltak majd mindenhol.
Rk-születettként megkell hogy mondjam ma a templomok sokkalta inkább zsibvásártelepe k, muzeumok stb mint a csendes imára vagy meditációra való helyek ahol közösen lehet az Atyával komunikálni.

Inkább otthon egyedül bezárkózva a csendességbe lehet ezt megtenni.

Másik legnagyobb hülyeség a tornaóra - naja az öregeknek hogy mozduljanak kicsit?
Áll, térdel feláll leül majd ujra térdel feláll és igy folyik a mise alatt.....ha ez szertartás akkor egy csendes meditáció mi?

Miért kér a fenti sor rendes mail cimet mikor számtalanszor elfogadta? És több éve használom?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # hegel 2013-09-24 18:01
Utógondolva még Jézus feltámadt tehát ÉLő! Akkor miért holttestet imádatnak a hivőkkel miért azt preferálják a testben élő Jézus szellemisége tanitásai helyett?

Ez igy feketemágia kérem!

Lehet más is észreveszi?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!