fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - ISTEN

Most egy szerintem szenzációs prédikációt írok le, amely 2013 augusztus 15-én hangzott el.

Nagyboldogasszony napja van. Ezen a napon a világegyház Szűz Mária testestül-lelkestül való mennybe felvételét ünnepli, mi magyarok azonban azt ,hogy Szent István királyunk 1038-ban e napon hunyt el, előtte azonban felajánlotta koronáját a Boldogasszonynak. Ezzel Magyarország hivatalosan is Mária országává lett.

Több ország is királynőjének tekinti Máriát, de valójában csak nekünk az, hisz más orságokat csak a védelmébe ajánlották, így csak a védőszentjük.

Magyarország már szent István előtt is Mária országa volt, -ezt régészeti leletek, néprajzi díszeink, népdalaink igazolják- de mindez István óta hivatalos.

Manapság sokan szeretnék visszaállítani a királyságot hazánkban, de erre nincs szükség, hiszen Magyarországnak van egy örökös uralkodója, Szűz Mária.

Mit jelent az, hogy Mária a mennyei édesanyánk és a királynőnk. Azt, hogy egy olyan égi védelmezőnk van nekünk magyaroknak, amilyen egy másik népnek sincs. Lehet, hogy a segítségét nem mindig érezzük, – hisz ő nem emberi aggyal gondolkozik- de nyugodtak lehetünk, vigyáz ránk és nem vette le a kezét rólunk.

Mindszenty József esztergomi érsek: Amíg egymillió imádkozó magyar van, nem féltem a hazát.

Pio atya: Magyarország nem fog elveszni, mert rózsafüzérkoszorú veszi körül.

Persze az, hogy ő a királynőnk, felelősségel is jár. Az a hivatásunk, hogy jobbá tegyük a világot hatalmas segítőnkel. II. János Pál pápa mondta: A világ kereszténysége Magyarországon keresztül fog megújulni. Terjesszük a világba Jézus tanait és újítsuk meg ezt az igen beteg világot. A Sátán óriási erővel támad, de nekünk Máriával le kell győznünk őt. Talán Vianney szent János mondta: a Sátán bennünk van és gonoszságaikkal táplálkozik, de ha nem kapja meg, tombolni kezd, majd elhagyja a testünket, mert kiéhezik és nincs több tápláléka.

Nekünk is ki kell űznünk magunkból a gonosz lelket és királynőnkkel, Máriával jobbá kell tenni a világot.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!