fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - ISTEN

Megdöbbentő dolog arra gondolni, hogy a kereszténység bölcsőjéből, a Közel-Keletről épp most, a mi "toleráns" XXI. századunkban irtják ki az utolsó Krisztus-hívőket is. Valójában nem is a muszlimok irtják ki őket, habár az ő kezükben van a fegyver, hanem a felvilágosult nyugat, a szajha Európa és a gyökértelen Amerika, amelyik olyannyira aggódik az emberi jogokért és a vallásszabadságért, meg a mindenféle deviáns és erkölcstelen csoportok szabadságáért, amelyik országokat tesz tönkre, s nemzeteket gyaláz meg nyilvánosan, mert mindenek fölött állónak gondolja magát, s gőgjében csak önmagában gyönyörködik, elfeledve, hogy "Mid van, amit nem ajándékba kaptál?"

 

13876_910560705627379_2554189769360323254_n
    
Jelenleg Nona érsek tízezer hívének háromnegyede menekülőben van.
„Nem tudom, hogy valaha visszatérhetnek-e falvaikba.

AZ ÉN EGYHÁZMEGYÉM MÁR NEM LÉTEZIK, AZ ISIS MINDENT ELSÖPÖRT” –

mondta fájdalommal Emil Shimoun Nona, Moszul káld érseke.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!