fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - ISTEN

Eddigi meglátásom szerint létezik előre megírt sors. Különböző állomásokkal, ahol eldönthetjük, hogy melyik irányban szeretnénk tovább haladni. Sorsszerű próbatételek például, ahol választhatunk, hogy megteszünk-e egy rossz cselekedetet, vagy inkább nem. A döntésünk szerint alakul tovább az életünk.

Amit adunk azt kapjuk vissza. Ha sok szenvedést okozunk másoknak, akkor forog a sors kereke és eljön annak is az ideje, hogy mi kapjuk vissza mindazt, amit adtunk egykoron. Persze akkor ártatlan, átlagembereknek fogunk kinézni mások szemében, még lehet, hogy sajnálnak is majd bennünket... de közben tanulni fogunk belőle, hogy mit is adtunk bizonyos idővel azelőtt másoknak.

Sokszor a hibáinkból akkor tudunk kivetkőzni, mikor megtapasztaljuk , hogy milyen rossz egy olyan szenvedést átélni mástól, akinek pont olyan hibája van mint nekünk. Akkor belátjuk, hogy miért nem szabad helytelenül viselkedni, mert akkor már megtapasztaltuk az ilyen káros viselkedés következményeit és hogy milyen kellemetlensége ket képes vele kiváltani az ember.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Tisza 2016-01-14 15:46
Üdvözletem a cikk írójának! :)
Nagyon is egyetértek! Csak az jutott eszembe:
1.Amit a kereszténység is tanít, 1 -bűnbocsánat-ez esetben talán lehetőség van, hogy az ember elkerülje a "pofont"? Ha igazán tisztán megbánta bűneit?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!