fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - ISTEN

Szia! Küldöm Franz Bardon könyveit. Itt le tudod tölteni őket. Ez tényleg az igazi szellemi beavatás, amit eddig kerestünk oly sok könyvben. Gyakorlatok révén segíti a tudat felébredését. Római számokkal jelöltem a könyvek sorrendjét. Az első számúval kell kezdeni a gyakorlást. A Frabato regény pedig bemutatja, hogy milyen képességek fejleszthetők ki a könyv segítségével, ha a helyes utat járja az ember. Azt olvasd el először.

Isten Áldjon! :)

 


Letöltés:

Frabato

Franz Bardon könyvek I., II., III.


Könyvek letöltése egyben (szükséges regisztráció):

http://www.4shared.com/get/QDIGvQ-lce/Franz_Bardon_HUN_1-2-3.html

 

 

Franz Bardon életrajza

 

 

Franz Bardon (1909. december 1.1958. július 10.), a csehszlovákiai Opavában született, Viktor Bardon és felesége, Hedwika (leánykori nevén Heroldkova) elsőszülött fia. Mágus, a Hermetikus Mágia tanítója. Az Universalia nevű csehszlovák hermetikus rend beavatott tagja. A Második világháború alatt Bardont Hitler elfogatta, majd arra buzdította, hogy segítsen neki megnyerni a háborút, ő ezt elutasította, mire megkínozták. A tábort megtámadó orosz katonák szabadították ki. Ezután folytatta munkáját, míg 1958-ban le nem tartóztatták, majd bebörtönözték Brno-ban. Rendőrségi őrizetbevétele alatt halt meg, 1958. július 10-én.

Tartalomjegyzék

Fiatalkora

12 testvére volt, legtöbbjük már gyermekkorában meghalt. Felnőtté csak négy húga válhatott, Stefanie, Anna, Marie és Beatrix.

Munkássága

Kezdetek

Az általános iskola elvégzése után varrógépszerelőnek tanult a Minerva Üzemben.

Nevének eredete

A Frabato szó a Franz (FRA), Bardon (BA), Troppau (nemetül)-Opava (csehül) (TO) szavak összefoglaló rövidítéséből áll.

Művei

Élete az egy, igaz hermetikus mágiáról szólt. Három kötetet írt, ezek sorban : Az Igazi Beavatás Útja, A Mágikus Idézés Gyakorlata és a Az Igazi Kabbala Kulcsa.

Negyedik, önéletrajzi kötete : Frabato, a Mágus, melyet tanítványával Otti Votavova-val íratott meg. Bardon műveinek legjellemzőbb vonása az egyszerűsége, viszonylag kevés az elméleti rész, a hangsúlyt inkább a gyakorlati feladatokra helyezi. A Tarot beavatási rendszerét használja, minden egyes könyve a Tarot lapjainak feleltethető meg sorban. Tanítványai, William Mistele és Rawn Clark úgy jellemezték, mint a 20. század legjelentősebb tréningprogramja barmilyen mágikus tevékenységhez. Bardon szerint nem szükséges tanító a szellemi felemelkedéshez, azt önmagunk által ugyanúgy elérhetjük.

Az Igazi Beavatás Útja

Az Igazi Beavatás Útja lépésről lépésre vezet végig a gyakorlati mágia rögös útján. Bardon tanítási rendszere nagyon szerteágazó. Az Igazi Beavatás Útja 10 gyakorlati fokozatra van felosztva. A gyakorlatok egyidejűleg célozzák meg a Test, a Lélek, és a Szellem fejlesztését. Ezek a gyakorlatok okkult kepességeket indítanak be a tanulóban, nemessé teszik a lelkét, és minden tekintetben javítják az egzisztenciát. Kiengyensúlyozottá teszik, amely elengedhetetlen a spirituális előmenetelhez.Megtisztítja a személyiségét, nehogy rossz kezekbe kerüljün a misztérium.A tanuló be fogja látni ezt.

A Mentális gyakorlatok egyszerű megfigyléssel kezdődnek, innentől minden feladat az előzőre épül. Az Asztrális gyakorlatok módszeresen fedezik fel a saját pozitív és negatív valónkat, majd átalakítják a negatívakat előnyökké. A Fizikai test gyakorlatai kezdődnek az egyszerű tornagyakorlatokkal, fizikai, egészségi odafigyeléssel, a későbbiekben viszont ezeket építi be a mágikus gyakorlatokba, rituálekba.A Test uralására nagyobb hangot fektet minden más beavató rendszernél.

A Mágikus Idézés Gyakorlata

A Mágikus Idézés Gyakorlata Bardon második kötete a Szent Misztériumokból.Átadja a tudást a kapcsolatteremtéshez a különböző lényekkel, amelyek a földet, a bolygókat, a csillagokat, holdakat, idegen szférákat lakják.A Hermetikában különleges eszközökre van szükség ezekhez a rituálékhoz, amelyek készítését megtanítja.Szorosan kapcsolódik az Az Igazi Beavatás Útja-hoz, az abban leírt beavatás nélkül nem tudjuk véghezvinni az itt megadott gyakorlatokat.A Beavatottnak uralkodnia kell a megidézett lényeken, Isteni Hatalommal rendelkezik felette, a megidézett lények megpróbálnak befolyást nyerni felette, ám ellen kell állnia neki.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Tejfalussy András 2016-05-17 10:59
Dr. Geri Tibornak igaza van!!! Nagyon is jól látja, hogy a jelenleg fennálló törvények és azok helyes alkalmazása is alkalmas az alkotmányos jogállam hiányának a bizonyítására. Ma például nem büntetik a fajirtást. Azt, hogy Nemzeti Stop Só, Menzareform címén olyan kevés konyhasóval és annyira sok káliummal etetnek, itatnak minket, hogy lerövidüljön az életünk, és ivartalanodjunk , ne lehessen utódunk. Ezzel helyet csinálnak az (bárhonnan) idemigrálóknak. A tudatos népirtást százszázalékosa n bizonyítja az, hogy a több száz év óta gyógyításra alkalmazott Ringer infúziós oldatnak mennyi a víz, konyhasó és kálium (víz: konyhasó = 110, nátrium : kálium =30) dózisa, dózisaránya, és hogy ehhez képes mennyi ugyanezeknek a (vérelektrolit) anyagoknak a Menzareformként előírt dózisa, dózisaránya. (A Ringer oldat dózisaráyai megfelelnek ugyanezen anyagok egészséges ember testnedveiben lévő arányainak!!) Menzareformként , minden napra, akármennyi vízhez: max. 5 gramm konyhasót és legalább 4,7 gramm káliumot írtak elő. Nagyságrendi a dózis arány változtatás, vagyis gyilkolás a 0,43-as nátrium : kálium dózisarány előírás! Az Izraeli Holt-tengerből is azért pusztult ki minden élet, mert nagyon megváltoztak benne a víz, konyhasó és kálium arányok. Nyilvánvaló, hogy ha ilyeneket folytathat a kormány, akkor itt nincs alkotrmányos jogállam. Kb. 1950 óta gyilkolnak minket, amikor is Nobel díjat kaptak a Menzareform szerinti gyilkos „Reformkonyha”, „a sózásreform” életrövidítő és ivartalanító hatását patkányokon és embereken hatás-mérésekkel igazoló kutatók. Azóta itt, a hazánkat elfoglalni akaró betelepülőknek helycsináló „törvényesített terrorizmus” van. Az ellenünk kálisóval műtrágyáztatáss al és ételízesítéssel (értsd: élelemmérgeztet éssel) folytatott ezen biológiai népirtás részletesebb bizonyítását, konkrét hatás mérési stb. bizonyítékait, lásd a www.tejfalussy.com honlapon (Videók, Email-könyvek, MEHNAM rovat).

Budapest, 2016. 05. 17. Tejfalussy András
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!