fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - ISTEN

Idézet egy másik videó kommentjéből:

http://www.youtube.com/watch?v=k47ithiqAmU&feature=related

"Ez a videó logikai úton igyekezett az embereket ráébreszteni arra, hogy az evolúció nem véletlenek sorozata, hanem egy tudatos intelligencia tervezett fejlődése. Igen én is úgy látom, hogy van a fajoknak fejlődése, mert a világ állandóan változik és ehhez alkalmazkodniuk kell. Azonban ezen alkalmazkodás nem véletlenszerűen történik, hanem a hátterében egy tudatos tervezés van.Valaki, vagy valami irányítja azt, hogy a végtelen sok kombinációból ne torzszülöttek jöjjenek létre, hanem olyan új egyedek, amelyek képesek jobban megfelelni a megváltozott környezet kihívásainak. 

Ki áll a hátterében? Ez nem a DNS-ek szerencsejátéka ám! Ezzel jó lenne, ha minden tudós tisztába kerülne. A különböző fajok csak megnyilvánulásai egy magasabb intelligenciának.

Ha kiraksz egy kiló agyagot a napra, akkor mennyi időt kell várnod ahhoz, hogy abból egy zománcos kerámia legyen? Ha az idők végtelenségéig is vársz, akkor sem lesz azzá.KIVÉVE, ha jön egy intelligencia, aki ismerve az anyag lehetőségeit, formálhatóságát, fogja azt a sárdarabot és tudatosan, tervezett módon megformálja egy bizonyos cél érdekében. Pl hogy bablevest ehessen belőle.

A probléma meg az, hogy a legpuritánabb baktérium is milliárdszor összetettebb dolog, mint a legbonyolultabb kerámia.

Az anyag nem rendelkezik logikus szervezői képességekkel. Az a tudat kiváltsága, amely csak használja az anyagot, hogy testet szervezzen magának, hogy játszhasson az élet színházában. Próbáld megérteni ezt a logikai fonalat. Elhiszem, hogy a tudósok levezetik, hogy alakult a szem evolúciója. Akkor most mutassák be azt, aki tudatosan irányítja ezt a fejlődést!"


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Gondolkodó 2017-08-12 16:46
Látja? Nem látja? Na látja!
A magától messzire mászás/látás/ magasröptű meséje evolúciós módra.
http://instantdarwin.blogspot.hu/2017/08/a-szem-evolucioja.html
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!