fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - ISTEN

Ha már keresztények lettek a magyarok, előb, mint, hogy a Kárpát-medencébe visszatértünk, akkor imádkozz esténként a teremtő Istenhez, hogy a nemzet újra talpra tudjon állni!

 

Kérd hangosan:

 

Kérem az Istent Jézus Krisztus nevében, hogy Magyarországot is szabadítsa meg minden gonosztevőjétől, rosszakarójától, hogy a magyarság ismét Istennek tetsző, szabad életet tudjon élni, a Szent Korona Alkotmánya szerint!

Úgylegyen! Úgylegyen! Úgylegyen!  

A háborúzásból nincsen épülés! Épülés, csak akkor lehetséges, ha van valaki, aki valamiért tevékenykedik. Ezért tevékenykedjetek a nemzet talpra állításáért, és felvilágosításáért!

David Icke oldalán indult egy forradalmi lépés Világunk megváltoztatásáért Globális Ébredés címen, amelynek lényege, hogy ha leakarjuk rázni a mostanra már mindent irányító háttérerőt, ezt a rendszert, akkor meg kel változtatni a Föld sötét, s alacsony rezgésszintű atmoszféráját.

David ezt úgy képzelné el, hogy a néptömeg és minél nagyobb annál jobb- 20 percet egy megadott ídőben pozitív energiákat juttat a bolygónkat körülövező energiaáramlatba.

Azt mondja, hogyha valakik tiltakoznak, akkor azt ne dühvel tegyék mert az csak rontja a már így is negatív atmoszféra uralta helyzetet, ami pedig kedvez az Illuminátusoknak, hanem tegyék ezt nagy boldogsággal, szeretetteli hangulatban, békésen leülve mert ez sokkal hatékonyab, hisz ez felemeli a világ rezgését az Illuminátusok ettől meg szenvednek, elmegy az erejük és le tud omlani ez a  mindent irányító fal.

David Icke amit mond annak van alapja hiszen a Hare Krisna Mozgalom is erre alapozva tart időnként utcai énekléssel egybekötött táncos mulatságot. Mint például tegnap a belvárosban került megrendezésre a Szekér Karnevál igen kevés résztvevővel ..sajnos, pedig hatalmas hatása van és ha többen végeznénk ezt az áldozatot Isten neveit énekelve megváltozna a világ. A hangsúly itt is a hangvibráción van, ami ráadásul transzcendentális és ami egy igen ősi alapokon nyugszik.

Szóval David nem mond hülyeséget pedig sokat spekulálgat, de ebben igaza van. A háttér erő minduntalan megpróbálja ezt ellehetetleníteni, a tömeges tüntetésekkor provokálják a tömeget, hogy őrjöngjön meg ilyenek, a HAARP-val szennyezik az atmoszférát tönkre teszik az energia áramlatokat, ugyan erre a célra vannak a mobiltelefonok csak ezek a kis HAARP készülékek a testünkben folyó energiákat zavarják össze, gyógyszereznek minket, vakcinákkal oltanak. Mindezt az alacsony rezgésszám eléréséért teszik, hogy alvó állapotban maradjunk.

Sokan kérdezik, hogy "Én mit tehetek" és nagyon is sokat, csak fel kell emelni a tudatunkat és kifelé pedig pozitív energiákat küldeni. Ha Krisnás vagy énekelj az utcán, minél többen annál jobb és ez a leghatékonyabb, amit tehetünk, mert mint mondottam ez egy áldozat... ez nem csak egy buli...de ha ez zavar, akkor csináld úgy ahogyan David Icke javasolja az oldalán itt

Ez az irányító gonosz háttérerő belőlünk nyeri az energiáját, a mi beleegyezésünkkel, a mi hozzájárulásunkkal! Mi vagyunk a börtönőrök! Mi Vgayunk a Manipulációs piramis alján. Mi vagyunk ennek a fennálló szar rendszernek az alapja! Mi vagyunk a valódi, rejtett ellenség...saját magunk és az erő is nálunk van...."Az erő veled van"! Sokkal többen vagyunk és legyőzhetjük a Globális Elit kiépítette világkáosz. A minket irányító rendszer legyőzhető egyetlen ágyúlövés nélkül a nem-együttműködés által!

Akkor rajta !!!

Ja még egy dolog, hogy sokan szernék kihagyni Istent a dologból és azt mondják, hogy MI egyedül képesek vagyunk megváltoztatni a világot és ez részben igaz, de azt itt meg kell jegyezni, hogy pont e miatt kerültünk ilyen helyzetbe, mert megfeledkeztünk a spirituális önvalónkról és a mi Legfelsőbb Urunkról.

Segíts magadon isten is segít ez azt jelenti, hogy helyezzük magunkat az Úr oltalmába és akkor a segítség nem marad el. A világ népei sötétségben élnek és ezért a sötétség démonai reánk telepedtek és egyedüli megváltást a fény jelenti ahová a sötétség nem követhet és számunkra a fényt az isteni erő jelenti, az Istennel való összekapcsolódás. Ha nem vesszük fel Istennel a kapcsolatot és nem emeljük fel a tudatunkat, akkor még mindig sötétben maradunk védtelenül. A védelmet Isten adhat...mag az ember nem védheti meg a lelkét.

Forrás: http://aranykor.freeblog.hu/ 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Toldi Gergo 2011-09-13 21:44
Nem akarok senkit megserteni de szerintem nincs isten legalabbis nem abban a formaban ahogy sokan beszelnek rola.
A hitben hiszek. Mi vagyunk, egymasban kene hinni es egymason segiteni. Es az is enyhe optimizmus hogy pozitiv energiakkal le lehet gyozni egy hatalmat ami hadseregeket mozgat. Ha valtozas lesz az nem bekes lesz. Mielott addig eljuthatna eroszakosan probaljak megallitani.
A kezdemenyezes viszont nagyon szep. Orom vegre ilyet is latni.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+4 # Fénybenjáró 2011-09-14 16:18
Nekem is volt az életemben egy időszak, amikor azt hittem, hogy Isten csak kitaláció. Aztán megtapasztaltam , hogy tényleg van. Azóta nem csak hiszek benne, hanem tudok is arról, hogy létezik.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Scythion 2011-09-15 17:25
Isten nélkül hogy létezne világ?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!