fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - ISTEN

A diszkós, sminkelt nőcskék helyett, vajon mikor lesz újra trendi az áldott állapotban lévő anya? Az az anya, aki kiteljesíti nőiességét, amit a természet, és az Ég elrendelt számára.

Napjainkban kissé fogalmi zavar állt fel azzal kapcsolatban, hogy mi a nőiese, és, hogy mi nem. Ma a nőiességet a média egyre inkább azokkal igyekszik, tudatosan azonosítani, akik úgy viselkednek, mint egy kurtizán (itt kerestem a megfelelő szót, és ezt találtam legnyomdaképesebbnek a sok közül, ami eszembe jutott)! A mai klipekben elég csak megnézni, hogy mit művelnek a celeb lányok, énekesnők. 15 évvel ezelőtt még ilyen pornófilmek terjedtek titokban videó kazettákon, mint amik napjainkban lemennek a zenecsatornák műsorain a fiatalok arcába. Érdekesek a műsorok, és a nő fogalmát egyre inkább lealacsonyítják, megalázzák, és árucikké teszik. Felhasználják a szexualitást a számok, zenekarok eladásához, és egyúttal a fiatalság tudatos lezüllesztéséhez is!

Központilag biztatják az embereket a médián keresztül a szabados, és kicsapongó szexualitásra. Azonban megfigyelték kutatások során, hogy azok, akik korán, lelkileg éretlenül kezdenek ilyen fűvel-fával életmódba, azok a későbbiekben egyáltalán nem, vagy csak kevés esetben képesek egy normális kapcsolatnál megmaradni. A régi időkben ezért volt fontos az erkölcsös, normális magaviselet, mert az jobban volt képes alkalmazkodni a természet és az élet rendjéhez. Nem pedig széllel szemben próbálkoztak az emberek.

Sajnos a fiatalok felfogása a nőiesség és a férfiasság kapcsán folyamatosan torzul, és torzítva van a média tudatos tevékenységének nyomán. Nem az a férfias, aki egy agresszív állat, és nem az a nőies, aki mindenkinek oda dobja magát.

Dédapám gondolatai jutnak eszembe, aki azt mondta, hogy feleséget nem a táncrúd mellől kell választani.

Az áldott állapot negatív kifejezésére elterjesztették azt a szót is, hogy terhes. Van, akinek teher a gyerek, van, akinek áldás. Ha valaki szeretne gyereket, de nem lehet neki, akkor azon személy számára áldás lenne a gyermek? Ha valaki meg nem szeretne gyereket, de még is lesz neki, akkor annak a csemetéje csak terhet jelent? Érdekes, hogy ki minek fogja fel ezt a dolgot. Ez már a kifejezésben is megmutatkozik, ahogy nevén nevezi a várandósság állapotát.

Talán érdemesebb szépen kifejezni az új élet fogantatását. Várandósság, gyermeket vár, áldott állapotban van, új életet hordoz a szíve alatt, stb. :)


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+3 # Tündér Ilona 2011-08-18 20:24
A gonosz oldal folyamatosan vonja ki a létezésből a jó értelemben vett női minőséget, ringyósít. Az ok egyszerű: a nő ad az életnek formát. A probléma nagyon sokrétű, most csak egy tételre világítok rá, mégpedig: az igének teremtő ereje van, nagyon fontos, hogy mi hagyja el a szánkat, mit beszélünk (vinnyogásnak itt helye nincs, ez nem pénzkérdés). Már lassan Magyarországon ott tartunk, hogy minden “nőnemű lény” “csaj” (egyébként cigány szó!). Mikor meghallom ezt a szót, mintha a kést forgatnák a szívemben. Postáscsaj, pénztároscsaj, recepciós csaj, ellenőrcsaj, marketinges csaj, újságírócsaj, büfés csaj, a csajok az értékesítésen, ügyfélkapcsolat os csajok, az egyik csaj osztálytársam, az egyik csaj munkatársam, benzinkutas csaj, ápolócsaj, takarítócsaj, felszolgálócsaj , pincércsaj, raktároscsaj, butikuscsaj, rendőrcsaj, bemondócsaj, énekescsaj, kozmetikuscsaj, fodrászcsaj, manikűröscsaj, csaj itt…, csaj ott… -Van csajod?, a ZÜLLÉS teljes. UNDORÍTÓ, és közönséges!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Tündér Ilona 2011-08-18 20:25
Háromgyermekes, 40 év feletti anyukákat úgy “csajoznak” le, ahogy nem szégyenlik. A leggusztustalan abb, amikor apukák, anyukák a saját gyermeküket “lecsajozzák”, őket legszívesebben felpofoznám, meg is érdemelnék. Majd azt várhatjuk, hogy mikor lesz egy “csajból” szerető, odaadó, felelősségtelje s, tiszteletremélt ó, drága magyar édesanya és feleség. Soha. Majd ha ismét meglátjuk a másikban, és keressük is, hogy ki ő, és azt tiszteljük, szeretjük benne, arra törekedve, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból és a másikból, és ezek a szavak hagyják el a szánkat, teremtünk vele: kislány, nagylány, lány, nő, asszony, jegyes, menyasszony, menyecske, kedvesem, fiatalasszony, anyuka, édesanya, néni, mama, nagymama.
Tessék szépen és változatosan magyarul beszélni, káromkodást teljesen elhagyni, megteremteni a magyar édesanyákat, nagyasszonyokat , ne pedig pusztítani, rombolni! Nemesedni, testben, lélekben és szellemben!

Egy kétgyermekes magyar édesanya
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!