fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - ISTEN

Elkészült az új videónk! Próbáltam benne kissé megvilágosítani az emberek számára a vallásokkal összefüggő lényeges dolgokat. Azt, hogy minden egy tőről fakad, csak más-más formát öltenek az időben és térben. Néhány fontos kérdést igyekeztem tisztázni az emberek hozzáállásával kapcsolatban a vallási és tudományos ellentétek terén. Az Igazság szabaddá tesz!

http://valosag.net/v280


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+4 # celtic 2011-09-17 06:14
Szia Atyaég!
Régóta olvasom a lapot és nagyon tetszik.
Ez Istenről szóló magyarázatod nagyon jó.Tetszik,hogy nem megosztani akarod a különböző vallású embereket hanem összekötni!
Csak így tovább!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+4 # Fénybenjáró 2011-09-17 21:13
Szerettem volna az emberek felfogását egy kicsit nyitottabbá tenni a más felekezetek kapcsán is, hogy senki se higgye azt, hogy csak az ő irányzata az abszolút Igazság zászlóvivője. Remélem sikerült pár értékes gondolatot az emberek számára átadni.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Factor 2011-09-19 17:13
Nem tartom magam vallásos embernek de Atyaeg jól beszél!Az egyik kedvenc filmem a Dogma , van belőle egy idevágó párbeszédem:

"-Ti nem ünneplitek a hitet,hanem gyászoljátok.
-És ki csinálja jól?
-Nem ez a fontos.De még egy vallásnak se sikerült,
mert önigazolásuk közben,nem veszik észre, nem az a fontos,
hogy miben hisznek,hanem maga a hit."
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+4 # Fénybenjáró 2011-09-19 21:13
Igazándiból a hiten túl van a tudás és a megtapasztalás. A bizonyosság, amely hatalmasabb az átlagemberekbe nevelt hiteknél. Mert a bizonyosság kősziklákon áll. A hit pedig lehet, hogy csak tanulás révén lett elsajátítva.

Nem el kell hinni, amit a templomokban mondanak, hanem tudni kell azt, hogy létezik egy tudat, mely a világunkat alkotta, álmodta és teremtette. Ez pedig csak megtapasztalás útján jöhet létre, hogy az emberek ezt a bizonyosságot megkaphassák. Akkor majd vallásosakká válnak. Még, ha nem is az általános köztudatban lévő vallásossági mintákat fogják követni. Hanem igazi önvalójuk fogja rajtuk keresztül kifejezni az Igazságnak akaratát. Akkor az emberek majd megértik, hogy egyedül Istené a dicsőség és minden más hiábavalóság. Nem mondott hülyeséget az, aki azt állította, hogy Soli Deo Gloria. Azaz egyedül Istené a dicsőség, mert minden szépség és boldogság tőle ered. Így, ha mi is szeretnénk ezekből a szép dolgokból részesülni, akkor törekedjünk a Teremtő megismerésére, felismerésére Önmagunkban és mindenki másban. Akkor majd megértjük, hogy Istennek csak gondolatai vagyunk, amely gondolatokon keresztül Ő maga tevékenykedik, egy álarcban elrejtve, minden oldalon.

Legyetek Jók, ha tudtok, mert minden más hiábavalóság! :)

Isten áldjon, hogy benned is megérjen a bizonyosság az Igazság megtapasztalásá val kapcsolatban! :)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!