fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - ISTEN

Nálunk 1956 óta a kommunizmusnak köszönhetően 6 millió áldozata volt ennek a holokausztnak. Csak amiről tudunk. Ez magyarirtás. És a "liberalizmusnak" köszönhetően ez folytatódik. A jogi egyetemen is a "független" zsidó alkotmányjogász, Halmai Gábor a nő azon "joga" mellett állt ki, hogy rendelkezhessen a teste felett, amibe szerinte az abortusz is beletartozik. Holott ott már 2 életről van szó és az egyik nem áldozható fel a kényelemért.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Scythion 2011-09-24 15:52
Megy a művita arról hogy mikortól ember az ember, Jézus és őseink is elmondták hogy a fogantatástól kezdődik az emberlét. Most már fel lehet jelenteni minden ezzel foglalkozó orvost és helyet gyilkossággal.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Scythion 2011-09-24 15:56
És el lehet gondolkozni azon hogy a 6 millió magyar közt hány tudós lett volna vagy világmegváltó.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Luca 2011-09-28 14:45
Senki nem érezheti magát Istennek,hogy ítélkezhessen élet és halál felett...mire megtudja a nő,hogy várandós,akkor már dobog a baba szíve. És ezt lehet nem élőnek venni? Nincs emellett épkézláb érv,mert nem is lehet józan ésszel emellett érvelni.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!