fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - ISTEN

Mély mondanivalója van ennek a filmnek a sorsunkról és arról, hogy Isten és a segítői hogyan igyekeznek irányítani az életünket a terv szerint, amely számunkra a legjobb, a lélek fejlődése szempontjából.

Nem rosszindulatból akadályozzák meg bizonyos élethelyzetek kialakulását a sorsunkban, hanem azért, hogy mindenki be tudja tölteni azt a legmagasztosabb küldetését, amire rendeltetett.

A szabad akarat arra vonatkozik, hogy módunkban áll követni az általunk is tervezett élettervünket, vagy ellent mondunk neki. Szabad akaratunkban áll ellenkezni, de akkor nem a legmagasztosabb lehetőséget választjuk, és akkor elő fordulhat, hogy szenvedünk a meg nem valósult álmokból kifolyólag.

Egészen addig tart ez így, amíg fel nem ismerjük, hogy mi magunk is álmodhatjuk az életünket. Úgy, ahogy azt a leginkább szeretnénk egy magasabb nézőpont szempontjából.

Legyetek Jók, ha tudtok, mert minden más hiábavalóság!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # ISZT 2011-11-09 00:57
http://www.youtube.com/watch?v=1ul4ZoeJV_s

Nem régóta terjeng a neten ez teljesen átfogja a pénzügyi világhatalmi témát és elmondja amiről én is beszéltem anno mikor Orbánról volt szó az ő és a kormánya ingázásával kapcsolatban.
Megér egy posztot

Áldás Békesség !
Szebb jövőt!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!