fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - ISTEN

Vajon mi az élet értelme? Vajon minek létezik az ember? Vajon tényleg értelmetlenül jött létre az élet a végtelenben?

Napjainkban leginkább egy negatív hozzáállás munkálkodik az Igazsággal és a Teremtővel kapcsolatban.

Ez a negatív viselkedési minta pedig megteremte a maga gyümölcsét is, amelynek nyomában szétzüllött családok, beteg társadalom, megnyomorított nemzet, gazdasági világválság és embertelen világ jött létre. Az Igazság szabaddá tesz!

Itt egy kis összefoglaló ebben a témában, amelyet meghallgatva lehet, hogy sikerül majd új nézőpont szerint szemlélni életed értelmét, lényegét. Ha az emberiség változna, akkor az egész világ is követné a változásának irányát. Ha ezen, valaki egy kicsit elgondolkodik, akkor rájön, hogy nem gazdasági programok fogják megváltani a világot, hanem az, ha az emberiség ismét vissza tér a nemes eszmékhez és értékekhez. Úgy, mint őseink korában volt!

  

Az egyházakról és a vallásról pedig itt találsz egy videót: http://vimeo.com/29114964

 

 

 

 

http://valosag.net/v51


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # mary 2011-11-07 03:49
köszönöm :-)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Molnár István József 2011-11-08 10:10
Tudom. Én már az új ezeréves világra készülök, melyre Jézus maga hívott el. Átalakítom a testeimet az Ő tanítása szerint. Lásd új hang könyvek 52. könyv. Kipróbáltam és 100%-ban működik!
Köszönöm a jó szándékod!
István
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!