fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - ISTEN

  Legkedvesebb leányom, az igaz élet TŐLEM származik, ez az egyetlen élet, melyre az embernek mindig szüksége lesz, mostantól, az örökkévalóságig. - Gyermekek, tudnotok kell, hogy ez a szörnyű zűrzavar, melyet magatok körül láttok, nem fog sokáig tartani.

  ISTEN, AZ ÉN ÖRÖK ATYÁM, nem fogja megengedni, hogy drága gyermekei, oly sokat szenvedjenek. Ti, gyermekeim, a Csaló munkálkodásának vagytok áldozatai. Ő, (a Csaló) aki a Globális Csoportot ellenőrzi, egyre gyengül. Az ő hatalma folyamatos megbuktatás alatt van ATYÁM Hatalma által. Ez a csoport, mely szándékosan rombolta le bankrendszereiteket, hogy koldussá tegyen benneteket, szét fog hullani.  -  Nektek nem kell aggódnotok, mert ATYÁM KEZE le fog súlytani gonosz útjaikra.

  -   Imádkozzatok, minden becsapott lélekért, azokért, akik szolgai módon ragaszkodnak a gonoszsághoz, akiket ez a csoport a szívében hordoz, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt megtérjenek.

-  Gyermekek, sohasem szabad a reményt feladnotok. ISTEN, A LEGMAGASSÁGOSABB iránti szeretetek által fogtok családotok gyülekezetébe visszatérni. A Szentháromság a ti otthonotok, gyermekeim.  Mindazok közületek, akik megtérésük által elfogadják ezt a tényt, a földi Paradicsom dicsőséges korszakát fogják örökölni.  

Mindig bízzatok BENNEM. Ajánljátok fel NEKEM gondjaitokat, nehézségeiteket és félelmeiteket. Engedjétek, hogy megkönnyítsem fájdalmaitokat és szenvedéseiteket. Már nem fog sokáig tartani, ameddig a világ megszabadul a szülési fájdalmaktól, melyet ezekben az időkben szenved el.

A reményt sohase adjátok fel. BÍZZATOK BENNEM. Imádkozzatok kegyelmeimért, hogy erősebbé tegyelek benneteket. Hajtsátok fejeteket a vállamra és engedjétek, hogy az ÉN BÉKÉM beburkolja a lelketeket és a benne élő szellemeteket a ti szívetekben.

 Csak akkor fogjátok valóban megérteni az örök életről tett DICSŐSÉGES ÍGÉRETEM IGAZSÁGÁT.

Jézusotok,  Az emberiség Megváltója


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Árpád! 2011-11-17 23:16
Érdekel, hogy az ilyen üzenetek hogy kerülnek ide fel. Milyen módon képződnek?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-11-17 23:18
Jönnek és mennek. Fel a lapra.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Árpád! 2011-11-17 23:33
Sejtetem, hogy választ nem kapok. Miért?miért ez a titkolózás?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2011-11-18 23:41
Interneten keringet. Van benne pár értékes gondolat. Aki szeretné megérteni, az meg fogja érteni.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Csabi 2013-08-24 07:40
nagyfigyelmezte tes.hu

Ezen az oldalon tudjátok az aktuális üzeneteket olvasni melyeket egy Ír látnok nő kap Jézustól, egyre több prófécia igazolódik be így egyre többen olvassák.

“Ne oltsátok ki a lelket, s a prófétai beszédet ne vessétek meg”

(1Tessz. 5, 19 – 21).
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # verda 2016-12-03 10:11
Adjon Isten.
Jézusra a "megváltó"címkét a zsidók ragasztották,ak ik kezdetben azt hitték,hogy megékezett a várva várt megváltójuk.Ahogy rájöttek.hogy nem így van,a talmudista rabbik megölették.Mint ahogy minden ember küldetéssel születik,Jézusn ak az volt a küldetése,hogy udag /ördög/ népének a zsidóságnak utat mutasson lehetőséget a talmudista életvitelből emberi útra térni. Egy részüket sikerült is.Jézus a végtelen energia és értelemhez--amit Istennek nevezünk--közel álló ember volt.Isteni hatalmával mindent el tudott érni,egy kivétellel.Az emberi szabad akaratot Istenhez hasonlóan neki is tiszteletben kellett tartani.
Isten áldjon benneteket.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!