fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - ISTEN

Ezt az imát minden nap el kellene olvasni, ha lehet hangosan.

Kedves Atyám, kívül és bennem Mindenható végtelen lényedhez fohászkodom most! Van okom rá, mert eddig minden, amit alázattal kértem Tőled, - valóra vált. A Hazámért fohászkodom most, mert nagy szüksége van a Te, és a mi segítségünkre. Egy sokat szenvedett nép hadd elemelje fel most fejét, nyissa meg szívét a Világ felé, hadd mutassa, meg mi rejtezik a szív mélyén! Amit kérek az az, hogy adj ennek a népnek önbizalmat, tisztánlátást, és akaraterőt! Belső igényt az ébredésre, miáltal végre valóban Életre kelhetünk! Amit kérek az egy szikra belőled a népünkbe, azért, hogy a hangzatos szavak mögött, végre meg is tapasztaljuk, mit jelent felébredni! Kérlek, add, hogy lényed megnyilvánuljon mindannyiunkban: egy emberként mutassuk meg, hogy összetartozunk! Hogy testvérek vagyunk, akiket nem csupán nemzeti jelképek és közös cél köt össze, de akik szív szintjén is, időtől és tértől függetlenül, valódi szeretetben is összetartoznak! Kérlek, Atyám add, hogy a hazám végre egy tisztességes, jól működő ország legyen, ahol nem kell többet külhonba vándorlásra gondolni! Add, hogy földjeink ismét természetes ételt adjanak bőséggel, s hogy a magyar, és velünk testvériségben itt élő népek szája újra hazait ehessen, újra széles és büszke mosolyra húzódjon! Add, hogy mezőinken egészségben, boldogságban és vidámságban szaladjanak gyermekeink, kik szintén ezt a földet választották! Kérlek Atyám, add, hogy a magyar emberben egyetértés, összefogás és szeretet örökre meghonoljon! Végül pedig, kérlek téged alázattal, hogy a Hazám... annyi idő után...annyi gyötrelem után... végre az Otthonom is legyen! Mert az Otthon itt van...és mi nem szeretnénk, és nem is tudunk...máshol élni.

Jézus Krisztus nevében kérem ezeket!

Ámen.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!