fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - ISTEN

Köszönöm K.D. -nek, hogy feltöltötte ezt a filmet! Isten Áldja! :)

Az írónak a könyvei innét letölthetőek. Nagyon bölcs gondolatokat fogsz találni benne.

 

Beszélgetések Istennel

 

Egységben Istennel

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+4 # záborcki tibor 2012-01-11 19:39
Nagy!!!Férfi létemre folyt a könnyem.....
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+6 # Seguro 2012-01-11 19:52
Kedves Fénybenjáró/Atyaég!
A véleményedre lennék kíváncsi... Egy teljesen ateista emberről szeretnék neked mesélni. Utolsó évemet töltöm a gimnáziumba..Érettségi, fakultáció miegymás, és ezen a fakultációs órán megismertem egy srácot. Szimpatikus volt, sikerült is elbeszélgetnem vele. Délután hazaértem, felnézek Facebookra, látom ismerősnek jelölt. Rendben, végig néztem az adatlapját: Vallási nézetek: ateista, Politikai nézetek: Liberális. Aztán tovább "kutakodtam" és elkezdtem olvasni a jegyzeteit.. Ezekben a jegyzetekben, nincs másról szó, mint ismerőseit buzdítja a nézetei felé. Ezerrel dübörögteti az általa helyesnek vélt teóriákat.
Azért írok, mert már, komolyan mondom, rossz hallgatni amikről beszél, de ami talán még rosszabb, hogy egyre több embert szépen betársít maga mellé. Tudni kell, hogy ez a fiú az én tökéletes ellentétem ilyen téren. Én nem kötöm magam politikai oldalakhoz, viszont hiszek a magyarok istenében és a szent koronában.
Kérdéseim pedig a következők lennének:
1. Kötelességem lenne-e, úgymond szembe szállni, vele amikor éppen aktuális, vagy hagyjam..? mint ahogy Géczy Gábor mondta egyik előadásában "az ilyeneknek az lesz a sorsuk, hogy mennek a lecsóba".
2. Ha kötelességem (amúgy annak érzem), még is hogyan, miként gyakoroljak rá hatást? Sajnos fogalmam sincs mi tévő legyek...
Szerencsére a mérleg másik fele én vagyok. Az osztályomba páran "felébredtek" már és kezdik megérteni mit jelent magyarnak lenni valójában, sőt a történelem tanárom nézeteire is sikerült hatást gyakorolnom.:)
Köszönöm, hogy szánsz erre időt, és végig olvastad! Isten áldjon!
(amúgy a filmet még nem volt időm megnézni..de ami késik nem múlik:-D)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+6 # Fénybenjáró 2012-01-11 20:53
Ez a srác nagyon emlékeztet önmagamra, mert régen én is ilyen voltam, mint ő. Volt, hogy engem is kivágtak a hittanóráról a megjegyzéseim miatt. Csak röhögtem a tanáraimon, mikor Istenről beszéltek, hogy az fontosabb, mint a nyelvtanulás. Fel voltam háborodva.

Az élet aztán rendezte a dolgaimat és amilyen nagy hévvel harcoltam ezen dolgok ellen, most lehet, hogy még nagyobb hévvel munkálkodok mellette. Vagy legalább is próbálok. Lehet, ennek a srácnak is ez lesz egyszer a sorsa, mert az élet nevel.

Nem kell harcolni ellene, mert az csak háborúzáshoz vezet. Csak azokat fogja tudni maga mellé állítani, akik hasonló hullámhosszon vannak vele.

http://mkh.valosag.net/index.php/boldogsag

Ebből a videóból alkalmazz pár módszert és lehet te is megnyugszol és lehet ő is bölcsebbé fog válni.

Isten Áldjon! :)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+8 # Segít 2012-01-11 22:29
Én is ilyen voltam a félelem miatt ateistaságba zuhantam de kimásztam és a végén olyan lettem aki a szeretettre és nem a gyűlöletre meg az egora építi nézeteit
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!