fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Böjte Csaba


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+3 # ISZT 2012-02-02 04:37
Üdvözletem Fénybenjáró!
nagyon megosztó videó került fel a netre tegnap igazából sokak még maguk a komentelők sem tudják milyen módon van köze az illuminatihoz:
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=OZLUa8JUR18
Maga a szám zeneileg gyönyörű pláne a refrén (de ez a személyes véleményem) afféle bűnbánati zenéhez hasonlít érezni ,hogy erős hatással van a lélekre.
Először is az első megosztó dolog: a kezdet a tetoválás Lil 2 szemén "fear God" vagyis féld az Isten félj istentől ilyesmi.
Aztán az illuminati jelei megtalálhatóak benne ,de nem az eddig megszokott módon:
pl: amikor a fél szemét mutatja (ami mint tudjuk ősrégi szokás) utána behunyja.
De megemlíti benne M. J. (jacko) -t is aki mint tudjuk vagy nem tudjuk fel akarta fedni az egész illuminatit hogy milyen sötét dolgokat művelnek ,nem véletlenül halt meg ahogy 2pac sem.
Továbbá a a testtartás ami a festményen is megjelenik a végén de Lil szintén felveszi a megtisztulást jelképezi (pl a divine cosmos oldalán is láttam és ősi testhelyzet).
Aztán a szöveg ami egy monológ ami először hozzád szól aztán a tükörhöz a refrénje
tehát a szöveg:
Minden ami történik ma
nem tudod ,hogy jösz-e vagy mész
Az életed felsorakozik a tükör előtt ne fújd el.
Nézz rám hozzád beszélek
Te rám nézel de én átlátok rajtad.
Látom a vért a szemedben
Látom a szeretet álruhában
Látom a fájdalmat itt a büszkeségedben
Látom nem vagy elégedett
És nem látok senki mást
Magamat látom és nézek a ......
(a refrén:)
Tükör a falon itt vagyunk újra
A tündöklésemen és bukásomon keresztül
te voltál az egyetlen rajongóm
Azt mondtad hogy megértik hogy ember vagyok
akkor miért beszélünk itt ismét egymással?
remélem felkeltettem az érdeklődésedet
(saját fordítás nem egészen pontos)
Érdekes a dolog mindenféleképpe n ugyanis a szövegben rengeteg olyan dolog van ami inkább illuminati ellen fordítható mintsem az ő hitvallásukat terjeszti, illetve túl egyértelmű ,hiszen a kommentelők között rengeteg olyan komment van ami írja hogy illuminati így vagy úgy ,az egyik oldal azt mondja az a másik oldal azt hogy 2pac és a többiek oldalán áll. Szándékosan nem elemeztem ki teljesen én mire jutottam mert bízok a tudásodban.
Nem fontos kitenned a kommentet elég ha elolvastad és ezt jelezd e-mail vagy valahogyan.
Isten Áldjon!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Fénybenjáró 2012-02-02 11:54
2:01-nél egy furcsa arc látszik a vörös fekete mázolmányon.

Amúgy tudod úgy van ez, hogy csak azt engedik meg ilyen nyilvánosság elé kerülni, ami az ő érdekeiket szolgálja. Látszatra lehet, hogy van benne Iluminátus ellenesség, de ez inkább azért van, hogy amit nem tudnak elnyomni már, annak álljanak az élére és vezessék ők maguk, hogy a mozgalom ne tudjon tökéletesen kibontakozni.

A festék szerintem a vért akarja szimbolizálni, lehet pont a készítőknek a lelkében meglévő vérengzését jelenítik meg így.

3:10-nél pedig egy szem jelenik meg, meg egy emberrel. Ha jól látom pont a néger gyerek van vörös feketére festve. Olyan, mintha a világosságból ez a sötétség elragadta volna. Amúgy a keresztény kultúrkörben a vörös és fekete színek együttes alkalmazása a gonoszt szokták jelképezni sokszor.

Érdekes az elején, hogy a szemére az van írva, hogy féld az Istent. Mért nem az, hogy Isten a szeretet? Ki szeret félni? Senki! Tehát ez a szöveg inkább eltávolítja sokszor az embereket Istentől, mintsem, hogy közelebb vinné őket hozzá.

Keresztet is vet az egyik résznél. Remélhetőleg őszintén gondolja, nem csak díszelgés ez az emberek előtt.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # ISZT 2012-02-02 19:47
Nyilván való hogy csak olyat engednek ami átmegy a szűrőiken, bár nem tudnak mindent tudjuk jól hogy véges a hatalmuk és ők is nagyon jól tudják. Továbbá mindenkiben ott van a fény igazából csak elnyomja az a sok harag amivel a lélek szenvedése közben próbál védekezni Én úgy gondolom hogy ha valóban ilyen sötétség van a lelkükben ez egy segélykiáltás lehet a "mélyből". Egyértelmű hogy csak annak a tükör az egyetlen rajongója aki elveti a szeretetelvűség et és szét akarja szakítani az élet virágát ,de ezzel üressé válik belül. Mindenesetre érdekes dolog ahogy kivetül a lelkületük bár ez csak egy magamfajtát érdekelhet .
"Féld az Istent "ezt viszont prédikációkkor is gyakran hallani protestáns illetve katolikusoktól egyaránt bár magam se értettem miért épp félni. Istenfélő szokták ezt a szót is használni. Emellett ugyanúgy hirdetik hogy szeresd az Istent egy átlag emberben szerintem zavart kelt.
Véleményem szerint nem sikerült ezzel annyira nagyon terjeszteniük a sötétséget ezzel mert már ők is kívül csilloghatnak de belül már ők is vágynak a szeretetre. Nem is lesz túl nagy a nézettsége...

Videókkal kapcsolatosan még egy érdekes információ: http://www.youtube.com/watch?v=76RbWuFll0Y&ob=av2e ők ugye kanadaiak és valószínű hogy nincs közük az illuminatihoz .Ez a szám magáról az emberi összetartásról "amikor összetartunk" ugye az a szám címe is, semmi csillogás csak a valóság nyersen. Ezt persze nem engedhették terjedni ,nem is játssza agyon se a viva se az MTV.
Az első két hétben elérte a 39 milliós nézettséget . Ami érdekes hogy azóta több mint egy hónap telt el és nem nőtt a nézettsége 10 milliót se jelenleg 47nél tart.

Ebből látszik hogy a nézettség igazából egy általuk megszabott tényező, ezért is mondom a másikra hogy valószínűleg a zavar ami a kommentekben is megjelent a tükrös számnál miatt nem lesz nagy.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Judeai 2012-02-02 17:49
Félek Júdai kereszténységet akarnak ezzel elterjeszteni alapköve félelem kontroll és Pápai sötét hatalom visszaállítása Illuminati kontroll alatt
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Seguro 2012-02-02 22:16
Kicsit olyan, mintha a klip egy történetet mesélne el.. ahogy a vért szimbolizáló festékkel felkenik a megfeszített 2pac-et a két oldalán lévő 1szemű arcokkal.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # ISZT 2012-02-04 16:54
Az tisztán kivehetően Lil wayne és nincs keresztre feszítve csak egy Violinkulcs van a háta mögött.
http://albumelossless.files.wordpress.com/2010/05/cover1.jpg
ez 2pac első posztumusz albuma amit rögtön a halála után adtak ki ,ehhez nézve viszont vonhatunk le hasonlóságot.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!