fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Böjte Csaba

Ezért a sok sok bűnért mindannyian felelősek vagyunk!! Világunkat a mohó kapzsiság űzi olyan utakra, melyből halál fakad, és tapostat le könyörtelenül gyermekeket, életeket! Még a legtisztább szándék is, ha kapzsisággal vegyül lendületet ad világunkat gyermekek vágóhídjává tevő gyilkos őrületnek!!


Egy idős atya élete megtakarított pénzét rábízza egy bankra, aki azzal a pénzel üzletelni kezd, majd a haszon egy részét kamatban visszaadja, hogy abból e nagyszerű lelkiember egyetemistáknak ösztöndíjat adjon. Persze több bank is van, az atya látja, hogy egy másik bank több kamatot ajánl, természetesen csupán segítő szándéktól vezetve az atya átviszi a pénzét az eredményesebb pénzintézetben... A megrövidített bank mit tehet, nem akar kiszorulni a pénzpiacról, és megpróbálja nagyobb haszonnal kihelyezni a pénzét, esetleg olyan vállalkozásokhoz is kölcsönt ad, melyek nem éppen annyira tiszták, becsületesek, mert ugye a pénznek nincs szaga!! ... És elindul egy folyamat, egy lehúzó, háborúkba torkolló örvény és már nem lehet finomkodni. Kell a pénz, a mind több pénz, és a mi sok kis egyéni kapzsiságunk fókuszában, egy olyan világ születik, mely közömbösen szemléli a meggyilkolt gyermekeket, felnőtteket...

Mindannyian meg kellene térjünk, új világ csak akkor születik, ha minden ember bölcsen, jósággal visszafogja magát és okosan mértékletesen éli életét!! Mit tehetek hogy megálljon a vérengzés Közelkeleten? Szelíden bölcsen fogjam vissza igényeimet, űzzem szívemből távol a kapzsiságot. A mi gazdagságunkat ne pénzintézetekre bízzuk, hanem bölcsen, nagy nagy szeretettel gyermekbőrbe csomagoljuk, vállaljunk és neveljünk jósággal fiainkat, unokáinkat, bízzunk abba, hogy majd ők törődésünket, figyelmesen meghálálják! Hiszem, hogy a szeretet és a jóság is tud kamatozni!


Adjon az Isten örök nyugodalmat a megölt gyermekeknek!!

Csaba t.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Hegel 2013-09-09 22:35
Egyáltalán mindenfajta bank és tözsde ahogy ma müködik eltüntethető nincs igy rá szükség!
Minap Varga irását olvasva nem találtam a swapolás helyes magyar értelmezését és csak a lopás jutott eszembe.

Mert azt irta hitelesek pénzével swapoltak..hmm loptak neeem?

Sok magyar menekült öngyilkosságba és ahogy a szir gyermekek ugy sok magyar is élhetne és élhetne a világon minden ember ha nem az uzsora és fegyverkeresked elemre hanem az egyszerü de normális életre koncentrálna az ember.
Nem lehet állandóan fenntartható fejlődést elvárni emberiesség és etika nélkül.
A fenntartható fejlődés mára nem anyagi hanem erkölcsi lelki spirituálisnak kell lennie, nemzetekként mindenhol!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!