fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Böjte Csaba

Gyergyószentmikloson, úgy tűnik, hogy minden sínen van!Istennek hála már több mint negyven aranyos gyermek lakója van a Szent Anna otthonnak. Paliék a ló, tehén, disznó tartás után a csibékre is kiakarják vetni a hálót.

 b_200_200_16777215_00___images_watermarks_tyukketrec_bojte.jpg

 

Készülnek Imre bácsi tanácsai szerint a komoly tyúk ketrecek... A jó Isten áldása legyen szép nagy családunkon! Szeretettel, Csaba t.

Ez áll az atya hivatalos FB oldalán egyik legújabb írásában. Csak üdvözölni tudjuk újabb üzenetét, hisz már korábban is hírt adtunk áldásos tevéklenységéről. Akkor árvái számára a mezőgazdasági munkák, a kertkultúra megismertetése volt a célja, erről bővebben itt lehet olvasni: http://utajovobe.eu/hirek/eu-tarsadalom-es-jog/3436-gyermekeinket-onfenntartasra-is-neveljuk

Korábbi írásunkból ismét kiragadnánk egy fontosabb részt, hisz eleink vidéken szerzett ezer éves tudása kezd veszendővé válni. Eszerint "Üdvözöljük ezt a programot, illetve ezeket a gondolatokat. Egy önmagáról gondoskodni tudó gyermek uis jól és kreatívan kell, hogy gondolkodjon. Az ilyen tudásra pedig nagy szükség lesz a fenntartható fejlődés kialakítása során, hiszen ezekből a gyermekekből válhatnak majd ki azok a lehetséges vezetők, akik a gyakorlatba ültetik át az elméleti tudást. Gondoljunk csak bele! Ezek a gyermekek felnőve is rendelkezni fognak pl. azokkal az ismeretekkel, melyek révén bármely család, ha van egy kis földje, az éves élelmezését meg tudja oldani. A városi lakosság már elveszítette ezt a tudást, így lehet, hogy ezek a fiatalok lesznek azok, akik majd pótolják mindezt, főleg akkor, ha 20-30 év múlva többszörösére emelkednek a már ma is magasnak számító élelmiszerárak, illetve elfogy az olaj, és visszaköltözve vidékre, vissza kell térni a hagyományos, kb. a II. világháborúig fennálló vegyszermentes mezőgazdasági kultúrához. - szerk."

Most ezt annyival egészítjük ki, hogy tudásunk a legfőbb erőforrásunk, melyet a szerény testvér igen jól kamatoztat, hisz a tudás átadásával egy életre ellátta útravalóval gyermekeit. Ha bővebben is meg szeretné ismerni, miért is fontos ez manapság olyannyira, kattintson ide: http://utajovobe.eu/utajovobe-rolunk/eloszo


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!