fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Böjte Csaba

Ausztráliából jövök, és sokat gondolkodtam azon, hogy miért mennek sokszor olyan messze a szülőföldjüktől az emberek? Feladják otthonukat, baráti kapcsolataikat, szüleik sírját, az őseik által kemény munkával megépített templomot, iskolát, mindent, és mennek megbabonázva az ismeretlen idegenbe! Az egyetlen érv melyet olyan sokszor hallottam, hogy ott az emberek jobban megvannak fizetve!Valóban, hozzánk viszonyítva ott nagyon bőven mérik a pénzt! Ausztráliában a kötelező minimálbér 21 dollár óránként! Természetesen, ha az ember szakmunkát végez, akár ennek többszörösét is hazaviheti. Innen Erdélyből nézve, ez Kánaán! Ha bemész az első üzletbe, akkor kiderül, hogy sokat keresel, de sokat is kell költened, hisz egy kiló akciós sajt 35 dollár, és egy kiló filézett hal szintén ennyibe kerül, de sajnos a többi élelem is nagyon drága. Egy kiló krumpli 8, a hagyma kilója 13, és a fokhagyma 20 dollár! Egy ház bérlése vidéken 300-400 dollár havonta, betegbiztosításról, egyebekről ne is beszéljünk! Igen, vastag csövön folyik ott a pénz a zsebbe, de ugyanolyan vastag csövön folyik a pénz ki a zsebből! Nálunk is volt milliós világ, havonta vagyonokat kerestünk, de nem voltunk boldogok! Kint az emberek ugyanezt mondják, mindenki sok-sok pénzt kér munkájáért, az eladott portékájáért, de sajnos ugyancsak sokat fizet mindenki aki bármihez hozzá akar jutni!

Szép, jó világ, de másképpen szép az a világ, ezért én itthon maradok!

 

Szeretettel, Csaba t.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!