fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Böjte Csaba

Egy nagyranőtt szép fiunk levelére írtam ezt a levelet!!
-----------------------------

 


 

Nagy szeretettel várunk, hívunk haza téged, de minden messzire kószált fiatalt!! Tudod, nem a virág a legértékesebb, hanem a gyümölcs!! A diák amíg iskolába jár szép virág, csodálatos, értékes, de a gyümölcs koronázza meg a létét!

Mikor egy - egy ember, érett felnőtt korba ér és eljut odáig hogy alkosson, Isten kezét megfogva létrehozza a maga családját, megálmodja majd verejtékes munkával megteremtse a maga szép otthonát, vállalkozását, akkor sajnos vonatra ül és messzire megy! Sok szép virág nyílik Erdélybe, de a legtöbb elsodródik, és az itt fogant életek gyümölcse több - kevesebb sikerrel más országokban próbál beérni!

Közületek, hajdani diákjaink közül sokan elmentetek, de azt látom, hogy a szülőföldről leszakítva egy árva méginkább árva lesz!! Ezért én kiállok a kapuba és mindannyiatokat, kik haza vágytok szeretettel haza hívom! Higgyétek el, ahogy hajdan a gyermekkorotokban most is örömmel megosztom veletek a kenyeremet, s mindazt mit Isten rámbízott! Gyertek próbáljátok ki, hogy nagytatának milyen vagyok!

Sok szeretettel, Csaba t.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!