fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Péter Dénes Próféta

19. perctől Dénes Prófétával láthatsz egy beszélgetést.

http://kereso.nava.hu/document/play/id/1124582


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # marton 2013-09-18 02:39
Semleges vagyok a dologgal kapcsolatban, de a lenti bejegyzésnél seraf jól látja, mert a tűzön járást Molok tiszteletére csinálták és nem hozható kapcsolatba a kereszténység semelyik vallásos ritusával. Vajon ezzel akkor mit akar, ha nincs köze a kereszténységhe z ? Egyáltalán honnan merítette, hogy a keresztényeknek a Molok tiszteletére használt koreográfiát kell csinálnia ? Én is úgy látom, hogy vannak ezzel kapcsolatban jogos kérdések, amik válaszra várnak .
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2013-09-20 14:47
A tűzön járás itt arról szól, hogy aki hit által él, az képes átmenni a tűzön is. Önmagunk és a félelmeink legyőzése a téma és semmi köze nincs itt a molokozáshoz.

Jézus is így járt. Csodákat tett, de az emberek és az írástudók megvádolták, hogy a gonoszságot szolgálja.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # hegel 2013-09-20 19:12
A tüzönjárást Mózes tiltotta a népének ugye? no mert a hunok szkitáknál volt szokásban, ahogy mára a mágusok csillagismerete is. Nem más mint HIT ÖNISMERET TERMÉSZETISMERE T.
Elkéne szakadni a betüktől! A dogmáktól amiket emberek találtak ki forgattak irtak betoldtak kivettek stb.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # marton 2013-09-21 00:16
Nem csak Mózes tiltotta a népének, hanem még sok másiknál sem volt szokás és ezért azonosítják történelmileg és vallásilag a Molok kultuszhoz. Az pedig egyenesen félrevezetés, hogy a hunoknak meg a magyaroknak szokása lett volna. Jó hogy nem mindjárt tűzimádók voltak. A betüktől pedig rendesen el van szakadva a kereszténység, mert követnek mindent, de azt nem ami abba van leírva. Ha eltekintünk az ószövetségtől, mert úgy tűnik Mózes tiltásával lett gond, még az újszövetséget sem olvassák. A dogmáktól tényleg érdemes eltávolodni, ahogy a kultuszoktól és annak kellékeitől is, bele értve mindegyiket, így a Molokét is, de a Biblia helyett, amiben Jézus kijelentései vannak, mire cseréljük ki, még ha ki is vettek abból vagy bele is toldottak ? Netán Andersen mesekönyvre ? Vagy erkölcsre nevelés helyett melyikre ? Az ilyen betoldásokkal olyan védekezik, aki nem olvassa a Bibliát vagy ha olvasta, akkor menet közben rájött, hogy rengeteg erkölcsi kijelentés negatív tartalmat hordoz az életére nézve. Lehet kifogásokat keresni meg a lelkiismeretet betoldásokkal hitegetni, de a végén attól még lesz ítélet és független a Bibliától ezt minden nép vallásos hagyománya kimondta. A papok elkövetett bűneiről nem a Biblia tehet. Különben ha Jézus kijelentéseit nézzük, akkor ők sem követték a tanításait. Aki ebből indul ki és ezért elveti az pont úgy csinál, mint ők, de akkor nem kellene Jézust emlegetni. Ha a szavai át lennének írva, akkor a papok elkövetett bűnei sem lennének nyilvánvalóak, márpedig nyiltan látszik, hogy nem követték a leírtakat és kétezer éven keresztűl félrevezették az embereket. A hitnek viszont semmi köze a valláshoz. A keresztény idegen kultusz pedig nem önismeret vagy természetismere t kérdése. Az önismeret a lelkiismerettel kezdődik és a természetismere thez, vagyis a tűz ismeretéhez nem kell azon járni.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Seraf 2013-09-23 04:39
Marton .
Nekem tetszik a megközelítés, de a következő kijelentés túlzóan lesarkított :
"Az ilyen betoldásokkal olyan védekezik, aki nem olvassa a Bibliát" - Ez álta -
lában / általánosan igaz ; "Vagy ha olvasta, akkor menet közben rájött, hogy
rengeteg erkölcsi kijelentés negatív tartalmat hordoz az életére nézve" - Ez
viszont így nem állja meg a helyét, mert bárki is olvassa találkozni fog olyan -
nal, ami rá nézve kellemetlen kijelentést hordoz ( nincs kivétel ) és a fő kér -
dés az, hogy annak alapján és annak tudatában változtat-e a szemléletén /
életvitelén vagy sem { Vagyis hamisan hivatkozva folytatja-e az addigi és az
általa is olvasottan elítélt magatartást, vagy belső döntésből változtat azon }

A 2000 év viszont 1700 év, mert Jézus követői ( Ős-Keresztények ) 300 évig
üldözve voltak és az *államvallás* felvétele lenne a történelmi vízválasztó .

A fentiek alapján és annak okozataként most is érvényes Jézus kijelentése :
"Az vesse rá az első követ" ; Akár bevallja magának valaki, akár nem - És e -
zen nem változtat az sem, hogy jár-e templomba / gyülekezetbe, vagy nem .
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!