fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Bölcs történetek

Szervusztok Barátaim! A sok súlyos szó és elmélkedés helyett,most a hölgyeknek szeretnék kedvezni,természetesen az urakat sem kihagyva a lehetőségéből.

Carrie E.Pierce a hollywoodi legendás sminkestől idézek: "Az álmok városában volt szerencsém együtt dolgozni a világ legszebb nőinek tartott színésznőivel és modelljeivel. Azokkal,akik előtt férfiak ezrei hajtanak térdet és nők sokasága szeretne velük hasonlatossá válni...amikor személyesen találkozhattam velük,legnagyobb megdöbbenésemre legtöbbször nem találtam őket szépnek. Persze a külsejük káprázatos volt,ám az esetek többségében a valóság a lelkükben rejtőzött! Az üresség,a bizonytalanság és az önmarcangolás reszkető,kavargó megtestesülései volt szinte valamennyi dáma. Nem olyan nők voltak,amilyeneknek korábban hittem őket,a média sulykolta belém,hogy ők testesítik meg a szépséget. Betekintésem után jöttem rá,hogy milyen kevés szépség található a szépséges nők között! "

 

-hát igen,valóban igaza van a kiváló szakértőnek, a női szépség belülről fakad. Nincs köze egy popsi mérethez,a szemöldököd ívéhez,vagy-mondjuk ahhoz-,hogy van rajtad néhány plusz kilogramm. Egy lány,egy asszony és egy idős hölgy nekem egyformán szép,hiszen-anyák,testvérek,nagymamák,és lányai vagytok a nagy családomnak. Én szépségeim! Kérlek benneteket,hogy legyetek képesek női létetek valamennyi időszakát örömmel elfogadni és örülni annak,hogy nők,anyák lehettek...ne a tükörnek kívánj megfelelni,hanem magadnak hölgyem! Fedezzétek fel magatokban az "örök nőt" és találjátok meg párotokat,az "igazi" férfit! A hölgyek tiszta szívű hódolójaként: egy talán "igazi" férfi,

 

Feri...


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!