fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Bölcs történetek

Egy tanulságos történet, amelyben az emberek bizonyságot tehettek a hitükről, és az áldozathozatal képességéről.

Volt egyszer egy nagyvárosi templom, ahová nagyon sok ember járt. Velük esett meg a következő tanulságos történet. Egyik vasárnapi misén, mikor zsúfolásig tömve voltak a padok, megjelentek ezen a helyen maszkos, géppisztollyal felfegyverkezett alakok. Ahogy beléptek a főajtón egy sorozatot engedtek a templom mennyezete felé. Szépen kisétáltak a síri csendben az oltárhozm, és elüvöltötték magukat. Aki bent marad... az ma meg fog halni az Igazságért!

Az emberek egymást taposva menekültek kifelé a főbejáraton és mikor már mindenki elfutott, akkor látszódott pár remegő ember, akik a padokban mertek maradni. Meg a pap, aki az oltár előtt fehérre sápadva állt. Ekkor az egyik fegyveres oda fordult a paphoz és ezt mondta: Atyám folytassa tovább nyugodtan a misét, csak megszabadítottuk azoktól, akik képmutatásból jártak a templomba. Most már tudja, hogy kik azok, akik az Igazságért képesek áldozatot hozni!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!