fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Bölcs történetek

/Olvasd el, még ha túl elfoglalt vagy is, sőt különösen akkor, ha túl elfoglalt vagy./

A Sátán konferenciát tartott. Összehívta a démonokat a világ minden tájáról. A megnyitó beszédében ezt mondta:
"Nem tarthatjuk vissza a keresztényeket attól, hogy eljárjanak istentiszteletre.”- Nem tarthatjuk vissza őket attól, hogy olvassák a Bibliájukat és hogy tudják az igazságot. Még csak attól sem
tarthatjuk vissza őket, hogy egy bensőséges kapcsolatot alakítsanak ki a Megváltójukkal. Ha egyszer megszerezték ezt a kapcsolatot Jézussal, megtört a hatalmunk felettük. Úgyhogy engedjétek, hogy elmenjenek istentiszteleteikre,
engedjétek, hogy magukhoz vegyék az úrvacsorát, de lopjátok el az idejüket annyira, hogy ne legyen idejük arra, hogy igazi kapcsolatot alakítsanak ki Jézus Krisztussal

- Ezt akarom tenni. - mondta a Sátán. Eltéríteni őket attól, hogy megragadják a kapcsolatot a Megváltójukkal és
fenntartsák ezt az éltető kapcsolatot egész napon át!

- Hogyan tegyük ezt? -- kiabálták a démonjai.

- Kössétek le őket az élet mellékes dolgaival és találjatok ki számtalan cselt, amikkel lefoglalhatjátok a gondol-kodásukat – válaszolta.

· Kísértsétek őket arra, hogy költsenek, költsenek, költsenek és kérjenek kölcsön, kérjenek kölcsön, kérjenek kölcsön.

· Győzzétek meg a feleségeket, hogy dolgozzanak hosszú órákat és a férjeket, hogy dolgozzanak 6-7 napot egy héten, 10-12 órát egy nap, így megengedhetik maguknak az üres életformát.

· Tartsátok vissza őket attól, hogy időt töltsenek a gyerekeikkel. Ahogy a családok darabokra hullanak, hamarosan, az otthonaik többé nem lesznek biztonságos menedékek a munka nyomása alól!

· Stimuláljátok túl az agyukat, hogy ne legyenek képesek meghallani azt a „halk, szelíd hangot”.

· Csábítsátok őket arra, hogy kapcsolják be a rádiót vagy a magnót, amikor vezetnek... hogy hagyják
bekapcsolva a tévét, videót, cd lejátszót és a számítógépet az otthonaikban folyamatosan, és gondoskodjatok arról, hogy minden üzletben és étteremben a világon nem biblikus zenét játsszanak folyamatosan. Ez majd bezsúfolódik az agyukba és megtöri a kapcsolatot Krisztussal.

· Töltsétek fel a dohányzóasztalokat magazinokkal és újságokkal. Nyomjátok bele az agyukba a híreket 24
órán keresztül. Törjetek be a vezetés perceibe hirdető - táblákkal. Árasszátok el az e-mail postafiókjaikat szeméttel, katalógusokkal, amikből online lehet rendelni, sorsolásos játékokkal és mindenféle hírlevéllel és promóciós ingyenes ajánlatokkal, szolgáltatásokkal és hiú reménnyel.

· Tetessetek sovány, gyönyörű modelleket a magazinokba és a tévébe, hogy a férjek azt higgyék, hogy a külső
szépség a fontos és aztán elégedetlenekké váljanak a feleségükkel.

· Tartsátok fáradtan a feleségeket olyannyira, hogy ne tudják éjjel szeretni a férjüket. Adjatok nekik fejfájást is! Ha nem adják meg a férjüknek azt a szeretetet, amire szüksége van, hamarosan máshol fogják azt keresni. Ez jó hamar szétszakítja a családokat!

· Adj nekik télapót, hogy eltérítsd őket attól, nehogy megtanítsák a gyerekeiknek a karácsony igazi jelentését.

· Adj nekik húsvéti nyuszit, így nem fognak beszélni az Ő feltámadásról és a bűn és a halál feletti hatalmáról.

· Még ha el is utaznak pihenni, tegyetek arról, hogy hajszolják ott is túl magukat... hogy kimerülten térjenek vissza. Tartsátok őket túl elfoglaltan ahhoz, hogy kimenjenek a természetbe, és Isten teremtményeit csodálják. Küldd el őket inkább vidámparkokba!, sporteseményekre, színdarabokra, koncertekre és moziba.

· Tartsátok őket elfoglaltan, elfoglaltan, elfoglaltan! És amikor lelki találkozóra mennek, nyugtalan lelkiismerettel fognak távozni.

· Zsúfoljátok tele az életüket sok jó kifogással, hogy ne legyen idejük keresni Jézus hatalmát. Így egy idő
után a saját erejükből fognak dolgozni, fel fogják áldozni az egészségüket és a családjukat egy elég jó cél érdekében.

- Működni fog! Működni fog! - Mekkora terv volt!

A démonok buzgón indultak teljesíteni a megbízatásukat, hogy a keresztények minél kevesebb időt hagyjanak Istenre és a családjaikra szerte a világon, hogy a Feltámadás ünnepe a nyúl és tojás ünnepe legyen, és hogy minél kevesebb idejük maradjon arra, hogy meséljenek másoknak arról, hogy Jézus hatalma hogyan változtatta meg az életüket.
Azt hiszem, a kérdés az, hogy sikeres volt-e a Sátán ebben a cselben. Döntsd el te magad!

Az "elfoglalt" [angolul: busy] azt jelenti:

S-átán R-abigája A-latt L-enni? [B-eing U-nder S-atan's Y-oke]

Küldd ezt tovább, ha nem vagy túl elfoglalt!

Köszönöm Uram, hogy nem voltam túl elfoglalt ahhoz, hogy továbbküldjem ezt!!

Legyen áldott napotok!

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # aasoft 2012-11-16 19:55
Baszuskulcs, mennyire igaz.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Tungli László 2015-05-18 10:04
A Sátán sokszor igazat mond, de a legföbb dologban félrevezet. Tipikus példa erre az, hogy
két Nimród van, nem csak egy. Ez egy nagyon fontos felismerés, mert a magyar östörténet egy olyan Nimródról beszél, amely Jafet vonalából származik Noe után, de a Biblia egy más Nimródról ír a Genezisben, a Biblia elsö könyvében, aki Cham leszármazottja Noé fiai közül:
https://www.youtube.com/watch?v=jQB8JYKCd64

Nem is tudom, hogy hogy a csudába nem esik le a tantusz az östörténet kutatóinak, hogy ha két embernek ugyanaz a neve, az nem jelenti,hogy azonos személyek. Annyira tartja magát ez atévhit, hogy nagy tekintélyü történészeink kétségbe vonják a Biblia hitelességét, ami arra utal, hogy nincsenek megáldva a Szent szellemmel. Ez egy olyan hatalmas tévedés, ami veszélyezteti a Magyar Nemzet létét, mert összemos 2 különbözö személyt történelmi alapszinten a Turul nemzetség családfájában. Tudva lévö az is, hogy a Turul nemzetség genetikai állománya eltérö a Magyarok legelterjedtebb genetikai állományától, de tudjuk azt is, hogy a genetikai állomány megváltozhat attól függöen, hogy az ember milyen tulajdonságokat fejleszt ki magában, tehát ha valaki 5 nyelvet beszél és olyan hatalmas tudást sajátít el, mint a magyar királyok nemzetsége, azzal módosíthatja saját genetikai állományát és ezek az elsajátított tulajdonságok öröklödnek. Ezért mondá az Úr Jézus, hogy nem az a Zsidó, aki Zsidónak született, hanem az, aki a szívében Zsidó.

Jó lenne, ha történészeink tudatosítanák, hogy a Szent könyvek hitelesek és visszavonnák tévtanaikat, ami által megbocsátást nyerhetnek, ha azonban kitartanak tévtanaik mellett, az azt bizonyítja, hogy ök se jobbak a deákné vásznánál, csak saját magukat szentségtelenít ik, ahogy a próféta kijelentette: "Megszentségtele nít ik talán a nevemet? - Csak saját magukat szentségtelenít ik meg." - Mivelhogy Isten neve a Tetragrammaton egy magas kabalisztikus formula, a legmagasabb, amit a Földön használni lehet nagy betegségek meggyógyítására . Minden bizonnyal ezt a formulát használta az Úr Jézus, amikor meggyógyított születésüktöl mozgáskorlátozo tt vagy vak vagy süket embereket. Ezért mondta: "A tudatukra adtam a Te nevedet, amit e világból adtál nekem." Pedig Isten nevét a Tetragrammatont sose ejtette ki.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!