fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Bölcs történetek

"Tudok valamit.. de nem tudom szavakkal elmondani.. úgy érzem ez a legfontosabb dolog amit tanultam az ittlétem során a földi életben."


Ez a tudás nem tudom honnan jött.. az évek során tört elő, és alapvetően formálta meg a gondolataimat, a lelkemet.. A legfontosabb dolog ami engem felépít.
Furcsa..de biztosan tudom hogy ez a dolog ami itt van bennem...ez egy igazi dolog.
Azelőtt hogy megértettem volna a lényeget, olyan voltam, hogy lenni akartam valaki fontos, küzdöttem, teljesíteni akartam az életben. és ez odáig fajult, hogy sokszor mások kárán jutottam előnyösebb pozíciókban, mint mindenki más a környezetemben, úgy tettem, és mások is ezt tették velem. Mindenki ezt a szörnyű játékot játssza.

Viszont most egy úgymond lusta ember lettem, nem küzdök, semmiért, és senki ellen. Nem akarok nagy lenni, gyenge vagyok, esendő, és már képes az önfeláldozásra. Nem vagyok jobb ember.. de mindent másképp csinálok már.
Már a pénz sem érdekel, az sem érdekel, hogy mindig legyen valaki mellettem aki szeret engem. Nem akarok fontos lenni.
A legfontosabb, hogy önmagam akarok lenni, még akkor is ha ez az Én, egy hitványabb, szánalmasabb képet mutat, mint amit képes vagyok elhitetni.

Nagyon fontos ezt megérteni, hogy egyszerűen nem akarok jobb lenni a többi embernél, még akkor sem ha könnyen választhatnám ezt.
Sok minden megváltozott a fejemben..lassan..
És nem tudom elmondani, hogy mi ez.. csak azt, hogy ez nem kívülről jött, és hogy sok minden az illúzióra épül a világunkban, de ebben ami bennem van, biztos vagyok. Nem félek a haláltól sem. Önmagamat keresem, a rejtett képességeimet amik el lettek nyomva, próbálok az lenni aki már egyszer voltam.. azokat a tiszta ártatlan gondolatokat visszahozni a lelkembe, amik körülvettek azelőtt, hogy átmosott volna ez a szörnyű irányított társadalom.

baromságnak tartom ezt az őrült versengést egymással, olyan dolgokért amiknek a hiányát mi magunk hozzuk létre..pénz, szeretet, kapcsolat egymással
hülye őrültek vagyunk mind.. és a legnagyobb gonoszság, hogy gyermekeink lelkét erőszakkal megnyomorítjuk, hogy hasonlóvá váljanak hozzánk, egy őrült, megszállott versengő egoista gonoszsággá.

Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # GyógyEgér 2012-10-30 08:46
Üdvözöllek a megvilágosodott ak klubjában ;)
Én is hasonlóképpen állok a világ dolgaihoz. Szerintem ez lenne a normális. Itt mindenki őrült... nem mondom, hogy hülyék az emberek, mert nem biztos, hogy mind az... egyszerűen csak hajszolják azt amit a médiában látnak és közben eltiporják egymást. Semmibe veszik a természetet, pedig harmóniában kellene élnünk azzal is. Semmibe veszik az embertársaikat, pedig egyformák vagyunk és egymást segítve kellene a fajunkat fenntartani.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # cca87 2013-06-27 18:20
Ismerős érzések :)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!