fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Bölcs történetek
Olvasói levél:
 
 
Szia! :)
 
Gondolkodtam azon amit annyiszor elmondtál a videóidban, hogy "amit adunk, azt kapjuk vissza." És eszembe jutott egy tök jó videó alapanyag, talán készíthetnél erről a "mondásról" egy kis videót. Mert ugye Szerbia ellopta a mi Délvidékünket, és most az ő délvidéke, Koszovó vált el tőle. Románia ellopta Erdélyt, és most nem lehet az övé Moldova, amelyet a szovjetek (zsidók nagyobb részben) függetlenítettek, és elterjesztették az ottani románoknak, hogy ők nem románok, hanem moldvaiak, így függetlenedtek ha jól tudom. Meg ugye a zsidók felszabdalták Magyarországot a trianoni gyalázattal, és most az ő igazságtalanul szerzett hazájuk szeletelődik fel a palesztinoknak hála, akiket kitúrtak a saját hazájukból. Meg ugye, hogy a zsidók sem adtak mást a világnak, szinte, csak háborúkat, és most nagyon úgy tűnik, hogy éveken belül egyhuzamban kapják vissza. Ja és csak érdekesség, hogy azt hallottam Izrael azért támaszt háborúkat a Közel-Keleten, hogy ezzel legyengítse a szomszédait, és biztosítsa a saját helyzetét a régióban.
 
 
 
Válasz:
 

Szia!

Nagyon jó meglátások. Erre még nem is nagyon gondoltam. Tényleg van benne valami. Ami az ember szintjén működik, az működik népek szintjén is. Ami kicsiben, az van nagyban is! Legyünk Jók, ha tudunk, mert minden más hiábavalóság. :)

Tényleg lehetnek összefüggések az események között. Az a kérdés, hogy mi magyarok kiknek adtuk ezt, hogy ezt kaptuk cserébe?


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # Vadász 2013-03-19 07:31
Elképzelhető, hogy mi nem adtunk ilyet senkinek sem. Csak kaptuk, és ezért kapják vissza ezt a szomszédaink. Jó példa: Jugoszlávia is megszünt már, darabjaira hullott, Ukrajnát meg fenyegeti az orosz medve, tehát ők is visszakapták.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Alma 2013-03-24 23:50
Az is lehetséges, hogy a karma nem büntetni akar, hanem tanítani. Mélyre visz le, hogy alulról is, ne csak felülről ismerjük meg a dolgokat, így szerezve meg azt a tudást, ami majd felemel minket. :)
Nem teljesen ide illő idézet, de akár ebben a kontextusban is értelmet nyerhet: "A földről az égbe száll, úrrá lesz a fény fölött, s ismét leszáll a földre. Megszerzi a felső és az alsó erőket. Így lesz úrrá afölött, ami fent van, s ami lent. Mert veled van a fények fénye, s ezért a sötétség előled kitér." /Tabula Smaragdina/
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Hegel 2013-08-21 14:21
Azért nézzünk önmagunkkal szembe nemzeti szinten is!
Kik miért épitették a kinai nagy falat?
Bizánc miért fizetett adót nekünk Atilla idejében?
Ugyanazidőben a római pápaság is?

Mondjuk 3 a magyar igazság próljunk belegondolni az akkori adófizetők helyébe magunkat - tán eljutunk a kérdéseink feltevése közbe a mai helyzetünkhöz.

És ahogy az egyéni személyes karma ugy a családi majd a nemzeti karma is nemcsak jóról hanem a veszteségek megéléséről majd annak bölcs kezeléséről is szól.

Természetesen nem vallási vagy pártpolitikai szintereken hanem a gondolataink fegyelmezésében rejlik hazánk ujbóli fénye!

Ahogy önmagamnak megkell bocsájtanom a saját helytelen tetteimért miután rádöbbentem azok helytelenségére és felvállalom a számlatartozás kiegyenlitését ugy a nemzeti karmánkkal is ez a helyzet!

Nincs senkinek joga bármit is ránk mondani de magunknak tisztáznunk kell és megbocsájtanunk önmagunknak hogy helytelenül jártunk el más népekkel szemben.
Már ledolgoztuk ahogy a Himnuszunk is mondja tehát gondolatainkabn a erő a megbocsájtásban lehet önmagunk iránt!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Munkácsy36 2016-11-23 21:43
[*]A magyarok sorsának megváltoztatásá ra, az elveszett területek visszaszerzésér e a következő axiómákat találtam.
1.A történelem kereke forog, tehát mindig visszatér, ahhoz a ponthoz, ahol a hiba történt fel kell legyünk készülve, hogy abban a pillanatban cselekedjünk.
2. Egyetlen birodalom sem tartott míg a világ.
3. Nem szabad belenyugodni soha, olyan rossz helyzet, kilátástalan állapot nincs, amiből egyszer , ne lenne kilábalás.
4. Erre példa Lengyelország története, akár Magyarország története. Lengyelországot az akkori nagy hatalamak 4x osztották fel , most mégis erős, egységes független állam. A török hodoltság 150 évig tartott , mit látunk belőle semmit!!
5. Minden nemzetnek vannak felemelkedő és sülyedő periódusai. A felemelkedés románoké, szerbekké, szlovákokké, a 19-20 században volt, most pályájuk lefelé siklik. A románok létszáma, gyorsan apad, hiába vannak itt az amerikai rakéták, az inkább megsemmisülést jelent , mint védelmet, Oroszország vezetője Putyin is talán benne lenne, hogy a triánoni határokat meg kell változtatni. 2025 ig nagy változások lehetnek, a világ képe megállithatatla nul átalakul.
Szerbia már csak árnyéka saját magának,
Szlovákiát, amely gyökértelen mesterséges állam, elfújja az első nagyobb szél.
Magyarország okosabban kellene politizáljon, Magyarszágot a NATO még a szunyog inváziótól vagy sáskajárástól sem védi meg. Nagy hiba olyan országok szövetségére bízni védelmünket, amelyek mindig ellenünk harcoltak. Az Európai Unió tagság nem a felemelkedést, hanem a gyarmati sorsot jelenti. Ezen is elkellene gondokozni. Magyarország az Unió legtámadottabb országa, a legtöbb ellensége van, ütik -verik, hazugságokkal vádolják, bünetik, még van-e előnye az Uniós tagságnak, azt is megkellene vizsgálni, vagy van jobb megoldás?Ha beveztik a kötelező kvótákat, Magyarországnak vége! A látszólagos magyar migráns politika jó, de én is ellene vagyok a kötvényeken alapuló bevándoroltatás nak. Mindenféle bevándoroltatás nak. Magyarországnak semmilyen pénzért egyetlen mecsetre, muszlinra , négerre, nem keresztény imaházra, imánokat képző egyetemre sincs szüksége, a legjobb aránya a zero bevándorló lenne !
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!