fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Bölcs történetek

Van, akinek kikapcsolódás és szórakozás a horgászat.

Van viszont, akinek fölösleges szenvedés.

 

954868_378927965551115_865615328_n


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # boros ottó 2013-12-23 14:16
Ez így baromság. Ha ilyen alapon nézzük, soha egy deka halat nem ehetnénk. Ha hálóval fogják, az is van akkora állatkínzás, mint ha horoggal. A horgászatnál van esély a halnak megúszni, ha nem is szárazon, a hálós fogásnál kevesebb. Ha már állatkínzásnál tarunk, akkor a vadászat se egy lélekemelő tevékenység ebből a nézőpontból. Sajnos ez a rend. A ragadozó állatok se nézik az áldozatuk szenvedését, akkor az ember miért legyen különb "állat"? Bennem is megvan a horgászösztön és rendszeresen horgásztam is, de mióta ez a nagy marha demokrácia dübörög, azóta folyamatosan szegényedek én is. Már vagy 10 éve nem telik rá.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!