fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Bölcs történetek

Egy szebb napokat látott padon üldögéltem, amikor a távolban felbukkanni láttam egy fiatal anyuka és kisfia sziluettjét. Midőn felém közeledtek, láttam, hogy a harminc év körüli nő meglehetősen zaklatottan törtet előre, míg ötéves-forma fia sietve próbálja tartani anyukája lépéseit. Egy idő után azonban lemaradt tőle.

Körülbelül 20 méter lehetett köztük, mikor az édesanyja majdnem kedvesen ezt kiabálta a neki háttal guggoló kisfiúnak:
- Gyere már b*szd meg; nem igaz, hogy állandóan rád kell várni!

Ő gyorsan felállt, megfordult, s anyja felé elindulva csak ennyit mondott:
- Bocsánat! Csak szedtem neked virágot. De eldobom, és már megyek.
Azzal a szélbe hintette azt a pár szál pitypangot, amit a fűben szedett s indult volna anyukája felé, ám ő megelőzte. Zsúfolt bevásárlószatyrait a földre dobva, odaszaladt a kisfiához, fölemelte s magához ölelte őt, majd megpuszilta az arcát.

Ezúttal azonban, regulázó szavak helyett csak néhány kövér könnycseppet tudott produkálni.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!