fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Bölcs történetek

Mondanám , hogy az emberekkel elhitetik azt, hogy állam nélkül nem képesek élni, de ez így nem igaz. Az emberek tudják hogy képesek lennének, de félnek ennek hangot adni. Valamilyen szervező erőre szűkség van. Ezekből a szervező erőkből alakult ki a " modern " állam. Ez az állam túl nagyra nőtt. Már nem az emberekért működött, hanem elvárta ,hogy az emberek éljenek érte.
Aztán egy-két család és némely személyek is nagyra nőttek, és madzagon rángatják az államszervezetet. Eszközük a korrupció.
Eme jelenség azért jellemző mostanság, mert hiánycikk napjainkban a klasszikus értelemben vett erkölcsös , nemes lelkű igaz ember, ami általában, gondos,és felelősségteljes, szeretően szigorú nevelés eredménye.
Szinte nincs is ilyen ember. A közszolgákat manapság nem válogatják meg. egyedüli szűrő az iskolai végzettség és, hogy szerepel- e a bűnügyi nyilvántartásban. ( Nos ott általában a balekok szerepelnek.) A négy diploma három nyelvvizsgával nem biztosíték arra, hogy tulajdonosa ne legyen cégéres gazember, de a tanultság jó esélyt ad arra,hogy az illető jogilag feddhetetlen tudjon maradni. Az ilyen "kitanultakból" meg rengeteg van. A kapzsiság, kevélység, és a mohóság társulni szokott ezekhez. Na ehhez kell a pénz. De sok, nagyon sok.
(-- kicsit több ISTENNEL kevesebb pénz kellene!)


 Tisztelettel


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!